Produkt en site prima - aflevering beschamend

Het concept van betondingen.nl is mooi produkt. Wij hebben een U-element besteld als poer voor een lantaarnpaal. E.e.a. op advies van onze elektriciën. Lijkt een perfecte oplossing, zonder gedoe om zelf beton te storten. De vrachtkosten zijn naar verhouding hoog (t.o.v. het produkt) maar kunnen we mee leven. Wij hebben ons echter enorm aan de transporteur gestoord. Zéér onvriendelijk en chagrijnig. Hij wilde het element direct achter onze auto op de oprit afleveren. Wij hebben verzocht of dit wat verderop op onze oprit kon. Daar was hij niet blij mee. Mede door zij onhandigheid met de pallettruck, werd er heel veel gevloekt en getierd. E.e.a. kwam heel bedreigend over - op grond hiervan geen aanbeveling. En anders ook 5 sterren.

Goede service snel af te halen vriendelijke mensen!

Grote voorraad en scherpe prijs

probleemloos en snel

bestelling geplaatst en conform mijn vraag op gewenste datum af kunnen halen. Ter plaatse snel en deskundig geholpen.

T’is bestellen en leveren geen poespas

Vandaag besteld morgen in huis

Alles volgens de afspraak

Snelle levering en top kwaliteit van de opsluitbanden.

Alles perfect geleverd en volgens afspraak geleverd.

Alles wat ik besteld had op tijd geleverd. Alles is keurig ingepakt. Door de leverancier keurig op de plek gezet .

Netjes en persoonlijke levering

Nette levering

goed product en afspraken worden nagekomen!

Snelle levering en een mooie en degelijk product voor een zeer redelijke prijs.

Prima contact en levering

Bestelling netjes afgeleverd

Waardeloze helpdesk

Verkeerde kleur opsluitbandjes besteld. Dezelfde bestelling met de juiste kleur besteld en betaald. Gevraagd of ze de verkeerde levering dan meteen kunnen meenemen bij aflevering nieuwe bestelling. Dat kan voor €50,- extra kosten.. Niet echt klantvriendelijk als je toch op hetzelfde adres weer iets moet afleveren! Voor mij de eerste en laatste bestelling bij dit bedrijf. Een beetje meedenken kan nooit geen kwaad voor een beoogd, commercieel bedrijf!

goed product, snelle levering

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Geweldig bedrijf

komen de afspraken na en zeer vriendelijk personeel

Levering Super op tijd .

Goede website alles duidelijk omschreven

Keurig geregeld

Top geregeld ik zou alleen nog een korting code door gestuurd krijgen grt Frank

goed en nette levering top

Alles is goed verlopen.

Alles stond klaar toen ik aankwam.

mooi product geleverd we zijn tevreden

mooi product geleverd we zijn tevreden

Top geregeld

Ik had de bestelling gemaakt, de dag erna is bestelling geleverd en netjes in mijn tuin gezet

Super, snelle levering!

Snelle levering en direct antwoord bij vragen.

Superbedrijf, snel en netjes. Goede chauffeur.Aanrader!!

Prima samenwerking, afspraken duidelijk en worden nagekomen

Correcte afhandeling!

Foutieve levering bij bestelling maar zeer snel rechtgezet!

Snelle en correcte afhandeling

Snelle afhandeling en begrip voor het feit ze onderscheidt maken voor bedrijven en particulier prijzen.

Ze weten wat ze doen

We waren op zoek naar beplantingselementen van Maxiflor. Contact gezocht met betondingen ivm wat aanvullende vragen. Steeds snelle en inhoudelijke reacties. Echt super goed. Aflevering ook helemaal conform afspraak. Erg blij met betondingen.

Uitstekende service

Prima informatie aan de telefoon. Correcte levering.

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ