Pluspunten
Vlot geleverd. Goed materiaal.
Pluspunten
Duidelijke communicatie betreft levering
VerbeterpuntenHet moment van levering kan plaatsvinden in 4 uur. Tussen 14-18. Prettig is om dit terug te brengen naar 2 uur.
Pluspunten
Duidelijke info op internet en gemakkelijk te bestellen Snelle levertijd en keurig door de bezorger afgeleverd. Verder ziet het materiaal er keurig uit.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Duidelijke site, makkelijke bestelling, goede communicatie, snelle levering. Wat wil je nog meer. Top
Pluspunten
Prima service, mooie prijs en snelle levering
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Goede communicatie.
VerbeterpuntenGeen idee.
Pluspunten
super levering op verzoek de betonkrukjes in de tuin geplaatst super
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Duidelijke en snelle afhandeling van de bestelling en razendsnel geleverd
Pluspunten
De levering zag er netjes en verzorgd uit.
Pluspunten
Vlotte levering en goed verpakt!
Pluspunten
Prijs is goed. Meer dan keurige aflevering.
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Materiaal ziet er goed uit een netjes aangeleverd.
Pluspunten
De order van mijn L-elementen was verwisseld met een andere order, Betondingen belde mij hier zelf over voordat ik erachter kwam en heeft geregeld dat mijn bestelling nog dezelfde (vrij)dag geleverd werd. Zo kon ik toch nog op zaterdag aan de slag. Top service!
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenGeen
10 Bossekamp