Pluspunten
Perfecte communicatie!!
Pluspunten
doet wat het belooft
Verbeterpuntenvorige keer contact met eigenaar nu is het bedrijf denk ik groter dus dat gaat niet meer
Pluspunten
Makkelijk bestellen
VerbeterpuntenHet vervoersbedrijf had niet de juiste wagen om goed te kunnen lossen. 2 pallets van 1250 kg en alleen een pompwagen bij zich. de pallets stonden daardoor vlak langs de weg.
Pluspunten
Snelle levering, goede whatsapp service
VerbeterpuntenMijn opmerking is niets mee gedaan, geen reactie en ook niet uitgevoerd
Pluspunten
in mijn geval goed telefonisch bereikbaar en direct mijn vraag opgelost.
Verbeterpuntenbij mijn betaling bleef het scherm "hangen". Waarschijnlijk zal het een incident zijn.
Pluspunten
makkelijk bestellen, snelle levering
Pluspunten
Door alle vervelende berichten over nep-leveranciers en oplichting op het internet wordt je heel wantrouwend als je voortaan iets wilt bestellen via het internet. Zelfs als er keurmerken zichtbaar zijn op het internet. Ik ben ontzettend blij met een betrouwbaar bedrijf te maken hebben gehad, zodat die zorg snel verdween mede door de snelle levertijd. Marck
VerbeterpuntenHet gaat toch snel om grote bedragen. Misschien een idee om een mogelijkheid aan te bieden om bij aflevering te pinnen in plaats van direct tijdens het plaatsen van een bestelling.
Pluspunten
Goede klantenservice
Pluspunten
Correcte levering volgens afspraak
VerbeterpuntenOp het moment geen enkele
Pluspunten
Mooie sterke zware nette betonpoeren. Werkt ideaal dmv de 12mm draadeind waar de palen op komen te rusten.
VerbeterpuntenGeen. Alles super geregeld.
Pluspunten
Goed contact en meedenken
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle levering tegen een concurrerende prijs
Pluspunten
Alles perfect.
10 Bossekamp
Zaltbommel 5301 LZ