Pluspunten
super snel geleverd ondanks vakanties
Pluspunten
Geweldige Service, Betondingen krijgt van mij de Warme Douche van het programma Radar.
Pluspunten
Product zag er goed uit
VerbeterpuntenDat er bij betonpoeren ook draadeinde besteld kan worden.
Pluspunten
Perfecte afwikkeling, snelle levering, ook levertijd met sms is perfect
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Brede keus in producten, maten, gebruiksmogelijkheden. Heldere website. Goede naam ook!
VerbeterpuntenAfwerking van de producten. Twee paalmutsen (+mortel) besteld en die waren wel fraai gegoten, maar niet na behandeld. Was prettig geweest als alle scherpe gietresten voor levering even geschuurd en gepolijst waren. Dan is het plaatsen en klaar.
Pluspunten
Keurig op afgesproken datum en tijdstip geleverd
Eerlijk zijn, en als je iets doorstuurt dat je zogezegd uw levering kan opvolgen dan moet het wel werken. Als je zegt eind deze week of begin volgende week dan moet je dit naleven. Ontvang een mail "morgen wordt het geleverd", wordt net niet geleverd!
beste helaas is het niet gelopen zoals u wilde. helaas konden wij hier ook niks aan doen vanwege extern transport die verlaat bij u aankwam. Excuses voor het ongemak.
Pluspunten
Volgens afspraak geleverd, netjes op de plek gezet.
Pluspunten
Flexibel. Dubbele bestelling werd meteen geannuleerd. Afspraken zijn goed nagekomen.
Pluspunten
Duidelijke website
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Klantgericht.
Pluspunten
Prettig bestellen snel geleverd!
VerbeterpuntenZou het niet weten
Pluspunten
Duidelijke website. Correcte en snelle levering.
Pluspunten
duidelijk site, prima communicatie, prima prijs
Pluspunten
gemakkelijk te bestellen, snelle en betrouwbare levering
Pluspunten
Flexibel, snel
VerbeterpuntenLees e-mail volledig om geen informatie te vragen die je al hebt
Pluspunten
Betondingen is goedkoop, ik weet niet of ze de goedkoopste zijn, maar service is voor mij net zo belangrijk. Je krijgt altijd antwoord, mss niet telefonisch zoals beloofd, maar wel over de mail. Super snelle levering, ook speciale bestellingen.
VerbeterpuntenAls jullie beloven te bellen, doe dat dan ook!
Pluspunten
Snelle service! Bestelling was goed ingepakt!
Pluspunten
goede prijs - kwaliteit verhouding
Verbeterpuntena) verpakking, beton niet koud op elkaar stapelen, altijd een pallet er tussen zetten om beschadigingen tijdens transport en lossen te voorkomen b) info over levertijden, indicatie 2-3 weken kan ik niets mee richting mijn klanten, heb een harde datum nodig
10 Bossekamp
Zaltbommel 5301 LZ