Pluspunten
Voor de eerste keer iets besteld bij betondingen. Ben zeer tevreden over de snelle levering en service. Ook van de transporteur.
Pluspunten
Wat gezegd wordt wordt na gekomen
VerbeterpuntenHet zou mooier zijn als de petjes dezelfde kleur zouden zijn. Snelheid van leveren.
Pluspunten
Goed overleg en zoeken naar oplossingen Aardige nette chauffeur Die het afleverde
VerbeterpuntenSteekwagentje dat door grind kan rijden :)
Iets meer duidelijkheid over praktische aflevering zou prettig zijn. Nu kreeg ik een mailtje op vrijdagavond om 19.57u dat ik op vrijdagavond tussen 19.00-20.00u de vervoerder kon bellen over levering op maandag! Vervoerder niet meer bereikt. Maandag (terwijl ik niet thuis was) is alles neergezet op een voor mij onhandige plaats. Ik moet nu een verhuisbedrijf laten komen om het te verplaatsen.
Pluspunten
het is top
Pluspunten
- betonmutsen nog mooier dan op de foto - goed en degelijk verpakt - snelle levering - duidelijke mail communicatie - overzichtelijke site
Verbeterpunten- mail van aflevering kwam 1 dag van tevoren, dit kan misschien 2 - verder niks!
Pluspunten
Snel antwoord en flexibel bij oplossen meerwerk
VerbeterpuntenMuurafdekking vindt ik duur. Had ik anders overwogen voor 20 m tuinmuur.
Beste Karel, hartelijk dank voor u beoordeling. u kunt voor grotere aantallen altijd een vrijblijvende offerte opvragen met wat u nodig heeft. Met vriendelijke groet, namens Betondingen.nl
Als particulier heb je meestal niet zoveel nodig en zijn de verzendkosten bijna gelijk aan de prijs van het product
Pluspunten
Volgens afspraak geleverd tegen concurerende prijs.
Pluspunten
ruime mogelijkheden, goie prijs
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Afspraak = afsrpaak
Pluspunten
De goedkoopste leverancier voor l elementen, en ook nog gratis en binnen 2 dagen verzonden. Super!
Pluspunten
Na het bestellen had ik nog een vraag, deze werd snel en goed beantwoord
Meer info over aflevering
Pluspunten
Alles perfect snelle levering
Pluspunten
Snel, duidelijk, goede prijs
VerbeterpuntenKan tussen 20 en 21 uur vervoerder bellen voor levertijd te horen. Maar krijg dan een bandje met bedrijf gesloten. Volgende ochtend gebeld, snel antwoord en op de aangekondigde tijd geleverd dat is een plus dus jammer van het bandje.
Pluspunten
geweldige service,ook van de mannen die de banken kwamen leveren
Pluspunten
Meteen alternatief aangeboden omdat artikel niet meer leverbaar was.
Pluspunten
snelle levering goede kwaliteit
10 Bossekamp
Zaltbommel 5301 LZ