Pluspunten
Snelle levering, goed product
Pluspunten
prijs/kwaliteit verhouding. klantvriendelijkheid chauffeur bij het afleveren en plaatsen van de banken.
Pluspunten
Uitstekende service en goed bereikbaar!
Geen opmerkingen
Hartelijk dank voor u beoordeling. helaas heeft u niet allemaal positieve cijfers kunnen geven. Levertijd geven wij 1 week aan, daar Zijn wij netjes binnen gebleven. hopelijk tot de volgende keer en misschien mogen we dan een passende prijs voor u maken? met vriendelijke groet, Betondingen
Pluspunten
kon op afroep bezorgd worden,zo wist ik dat ik het op de juiste tijd op de juiste plaats geleverd kreeg
Pluspunten
Gemakkelijk, snel en concurrerend. Gemaakte fout was zonder enige discussie de volgende dag reeds hersteld.
VerbeterpuntenVolgen status levering.
Pluspunten
Verbeterpuntenmoeilijk telefonsch contact, lijkt wel of ze alleen amail contact willen.
Pluspunten
Duidelijke site en de levertijd wordt keurig aangehouden. Levering conform afspraak.
Pluspunten
levering
Pluspunten
Snelle levering! super bedankt!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
Zag er prima uit
Pluspunten
Korte levertijd
VerbeterpuntenLeveren monsters
Communicatie via de telefoon, diegene vertelde ons hetzelfde als wat We op de site konden vinden, dus onze vraag werd niet voldoende beantwoord.
Pluspunten
Hele snelle levering.
10 Bossekamp
Zaltbommel 5301 LZ