Pluspunten
goede hulp, snelle levering en alles op rekening
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit verhouding; materialen werd zonder tussenkomst op de juiste plek neergezet
VerbeterpuntenJammer van de Europallets
Pluspunten
snelle levering goede communicatie
Ik zou ook nog graag een beeld van een berner sennen puppy willen. Verkopen jullie die ook?
Pluspunten
Geen transportkosten door Prinsjesdag.. Ook een kleine bestelling was mogelijk.. Netjes en degelijk verpakt.. Super..
betrouwbaarheid goed gebleken....internet
Pluspunten
Mooie duidelijke site, snelle levering, top
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
eigenlijk allers. beoordelintg spreekt voor zich. goed product. voldoet volledig aan de omschrijving
Verbeterpunten1. verwachte levertijd via e-mail als de order uitgevoerd wordt. 2. e-mail melding als opdracht transport is gegeven is aan transporteur
Pluspunten
Verbeterpuntende gecoate hoedjes hebben veel gaatjes die niet zwart zijn. Dat viel me erg tegen. VRAAG: door de vele putjes vraag ik me af ik of het hoedje over kan schilderen? Welke berf heb ik dan nodig. Kan dit met goede verf die ook voor de kozijnen is gebruikt?
Pluspunten
Goed winkelsysteem, snelle levering.
Pluspunten
Snelle service, geleverd tot aan de deur!
Pluspunten
Prima sevice en goede communicatie omtrent aflevering. Schrikbeton is netjes op pallet afgeleverd. Zeer tevreden.
Pluspunten
Het snel leveren van de producten. Vriendelijke chauffeur. Het was voor mij alleen vroeg in de morgen. Wij zijn een V.v.E. vereniging met over het algemeen oudere personen.
VerbeterpuntenKijk eens naar soort of type bedrijf. Wij zijn niet particulier en geen bedrijf maar een vereniging. Ik beoordeel als/Type particulier/bedrijf zet er vereniging ook bij
Pluspunten
volgens afspraak
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Snel, goedkoop
VerbeterpuntenTransporteur klinkt wat nors aan de telefoon.
Spijtig maar bij de voeten van één van de beelden van de honden waren de tenen afgebroken.
Pluspunten
duidelijke communicatie, overzichtelijke website
Verbeterpuntengeen
Vervoerder gebeld om te vragen of en hoe laat de zending geleverd werd. Persoon welke ik sprak was niet vriendelijk, beweerde eerst dat al geleverd was, om erna te vertellen dat hij toch nog die middag geleverd werd. Meer aandachtspunt om het totaalbeeld en het laatste stukje ook top te laten verlopen.
10 Bossekamp
Zaltbommel 5301 LZ