Pluspunten
Snelle en correcte levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Communicatie
VerbeterpuntenAflevertijd vooraf bekend maken. Of tussen ... en ....
Pluspunten
netjes en vlot afgeleverd. goed contact via mail.
Verbeterpuntenschrok een beetje van de bezorgkosten maar toe ik zag dat ze met een joekel van een vrachtwagen werden gebracht was ik dat alweer vergeten.
Pluspunten
Na een fout van mij. Ik was vergeten te betalen voor een levering. Is mijn bestelling toch zeer spoedig geleverd. Zelfs voordat ik het verschuldigde bedrag had overgemaakt. De betonnen krukjes zijn keurig in de achtertuin geleverd. Heel prettig....omdat ze best wel iets wegen.
Pluspunten
De door u in de hand genomen vrachtvervoerder Gebr. van Veldhuizen is een keurig en net bedrijf waar je zeker afspraken mee kan maken. Ook uw mailing mbt op de hoogte houden van uw zending is goed. Uw zending is op een nette en correcte wijze aangekomen met de juiste verpakking
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Kon zelf aangeven wanneer de bestelling bezorgd werd
Pluspunten
Je wordt goed op de hoogte gehouden via mail, snelle levering!
Pluspunten
Snelle en duidelijke afwikkeling
Verbeterpunten-
Pluspunten
Het bedrijf werkt volgens afspraak en communiceert uitstekend.
Pluspunten
De kleur antraciet is uit stekend, prima uitvoering van het beton
Verbeterpuntende mogelijkheid om petje met alleen een gat, zonder de vlakke kant te bestellen. dit omdat er er verschillende lantarens zijn die dan beter passen, nu steekt een lantaren over de rand van de vlakke kant b.v. lantaren Ancona of het oppervlakte moet iets grooter worden gemaakt b.v. 20x20 cm.
Pluspunten
Gevraagd om op een specifieke dag te leveren, en dat is ook gebeurd. Vragen aan de telefoon worden correct behandeld. Tijdstip van levering was zeer specifiek en kon één dag voor levering opgevraagd worden. .
Verbeterpuntenn.v.t.
10 Bossekamp