Goeie Service

Snelle levering en goeie service

perfect geregeld

perfecte informatie voorziening 1 itemnummer van de 34 is gebroken aangekomen

Heel goed geholpen en aardige behulpzame mensen

Net bedrijf schoon en behulpzame medewerkers! Genoeg keuze en leuke vondsten op gebied van beton! Enige tip van mijn kant. Maak een soort show tuin of stukje waar je de producten kan bekijken! Dan kan je keuze misschien net iets anders uitpakken wanneer je van plaatjes op het internet moet kiezen.

Snelle app antwoorden én snelle levering

Of het product werkt weet ik nog niet...

gewoon goed

Eenvoudig te bestellen, goed advies

Fantastische ervaring

Ik had een simpele bestelling van een 6tal grote betonbandjes. Bij het afhalen werd ik zo vriendelijk ontvangen, er werd geholpen met het inladen met een grote lach en een geintje. Ik kreeg nog wat leuks mee en met een grote glimlach ging ik weer naar huis! Wat een leuk bedrijf, mocht ik nog wat bandjes tekort komen dan ga ik ze zeker weer hier halen, al moet ik er iets voor omrijden!

SUPER!

Alles van bestelling tot levering : super in orde. Ik kan niets bedenken dat ook maar wat zou kunnen verbeteren. Een dikke 10 op 10 dus!

Zeer goede service.

Bestellen via website gaat erg makkelijk. Informatie omtrent bestelde artikelen en verwacht leveringstijdstip, wordt snel en duidelijk verstrekt. Materieel is zeer degelijk verpakt. En wordt op makkelijk te verpkaatsen pallets geleverd.

Vriendelijk

Informatie over thuis afleveren. Komt als de bestelling geplaatst is en de volgende dag geleverd. Zoals dat de vervoerder gebruikt maakt van een pompwagen en dat er niet geleverd wordt op gras en grind, dit had ik eerder willen weten, waarom zoveel gewicht alleen maar leveren met een apparaat met absurd kleine wieltjes die alleen over zeer gladde bodem kan rijden? Er moet niet voor niets bestraat worden.

Prettige communicatie en behulpzaam bij het inladen

Zie bovenstaande beschrijving, vriendelijk personeel.

levering netjes afgeleverd en goed materiaal

levering netjes afgeleverd en goed materiaal

Zelden materialen zo netjes geleverd gekregen

Absoluut verrast door deze firma en haar transporteur. De materialen worden snel geleverd, zijn keurig verpakt en de transporteur denkt na over waar hij ze neerzet. Dikke pluim!

Super snelle levering

De bestelling werd bijzonder snel geleverd. De ene dag na de middag besteld en de volgende dag in de ochtend al geleverd. Alles netjes op een pallet en keurig netjes onder de carport neer gezet zonder dat ik daarbij aanwezig kon zijn De materialen zijn van mooie en constante kwaliteit. Echt "SUPER"

Alles keurig netjes bezorgd.

Waar voor uw geld!!!

Goede site Perfecte klantenservice Uiterst vriendelijke chauffeur

Groot aanbod - snelle reactie en levering

Netjes en perfect afgeleverd.

Vlot besteld en geleverd met goed en persoonlijk contact.

Twee kub houtsnippers besteld en geleverd binnen 24 uur. De notitie om de big bags op mijn opritje te te zetten werd direct bevestigd. Op de dag van levering goed en relaxed contact met de chauffeur die ik kon gidsen tot voor de deur. Goed om te weten dat dit soort persoonlijke service en klantvriendelijkheid nog bestaan. Rondom een top product!

Mooie stapstenen

Zeer klantvriendelijk geholpen

Snelle bestelling , nog snellere levering

Gisteren besteld vandaag geleverd , staat vermeld op de site. Mijn ervaring hierbij , klopt ook nog. Een top ervaring

Correcte afspraken.

Alles vlot verlopen van A tot Z.

top

vandaag besteld morgen in huis daar hou ik van

Materiaal voldoet en werd op tijd afgeleverd

Materiaal voldoet en werd op tijd afgeleverd

Heel snelle en volledige levering.

Ik bestelde op woensdag boordstenen en L-elementen. Deze werden de dag erna al meteen geleverd. De track & trace werkte heel goed.

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ