Laden reviews...
976 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Kunden berichten von schneller Lieferung, zuverlässigem Service und freundlichem Personal. Die meisten Bestellungen waren einfach zu bestellen und wurden pünktlich geliefert. Einige Anmerkungen zu kleinen Verzögerungen oder Abweichungen, insgesamt ist die Zufriedenheit hoch. Insgesamt war die Erfahrung sehr positiv.
Mijn bestelling werd snel na bestelling verzonden, de vervoeder zetten netjes en vriendelijk mijn bestelling op de aangegeven plaats.
27 October 2024
Bert
Haaften
Omdat ik nog een aantal betonnen bloembakken nodig had, ben ik deze persoonlijk gaan halen. Het was wel een ritje vanaf mijn woonplaats, maar nog steeds goedkoper om het te laten bezorgen (bezorgen wordt door een ander bedrijf gedaan). Bij de balie zeer vriendelijk geholpen en gelijk wat reclame materiaal ontvangen waaronder een emmer, een cap, een pen en een notitieblokje. De andere collega had de bloembakken op een voorheftruck vlak voor mij kofferbak gezet zodat ik deze zo in de kofferbak kon schuiven. Dank je wel voor de goede service en de bloembakken. We zijn er reuze blij mee. Zij waren trouwens de goedkoopste op internet :)
Ramesh
Capelle aan den IJssel
Borderbandjes besteld. Snelle levering. Prima service !!
Mart
Hellevoetsluis
Direct antwoord, flexibel en alles zeer snel geregeld ondanks de afstand. Een absolute aanrader voor wie beton dingen nodig heeft, en perfecte kwaliteit! ThanX!
Pascal coppoolse
Hendrik-Ido-Ambacht
Zeer duidelijke site, correct geleverd
Miranda
Hoeselt
Zie bovenstaande
Bert
Markelo
Wat kun je leuke dingen met beton maken , in alle vormen en kleuren . Altijd weer te recyclen ook . Veel op voorraad, direct af te halen en vooral betaalbaar
Ralph
Woudenberg
We zochten betonsokkels voor onze laadpalen en hebben bij Betondingen precies gevonden wat we nodig hadden. De producten zijn van topkwaliteit en bovendien veel voordeliger dan bij onze reguliere elektro leveranciers. De levering was keurig op tijd en de chauffeur erg vriendelijk. Zeker een aanrader!
Sietse
Emmen
makkelijk en snel bestellen, nette service bij afhalen
24 October 2024
Fred
Wijk en Aalburg
Ik had 72 L profielen nodig en ze zijn super snel geleverd en zijn van goede kwaliteit. Sluiten netjes op elkaar aan, geen grote verschillen.
23 October 2024
Angelique
Heemstede
prima klantenservice en dito product
22 October 2024
Rens
Rotterdam
Zeer snelle levering en werd door vriendelijk personeel geholpen
22 October 2024
Maarten
Harmelen
Super goed geregeld, van bestelling plaatsen, levering v/d chauffeur en contact dat ik had met Demi. En de L elementen die ik kocht zijn ook top!
21 October 2024
Peter
Krimpen aan de Lek
Betondingen.nl Heeft een ruim assortiment, goeie website. Klantvriendelijk, en snelle bezorging met vriendelijke chauffeurs.
Dirk
Almkerk
Precies wat ik nodig had en binnen een dag geleverd.
Eric
Den Haag
Ik ben zeer tevreden. Perfecte levering. Goed materiaal
Corneliu
Wateringen
Jammer dat de track en trace niet werkte, verder prima ervaring
Trinus
Amsterdam
Mijn bestelling van 50 stuks betonnen muurafdekkers waren supersnel geleverd in den helder. Vriendelijk te woord gestaan en gemakkelijk te bestellen.
18 October 2024
S
Den helder
De website is duidelijk opgezet en geeft goede informatie over de producten en levering. De levering was zoals beloofd en snel. De chauffeur was ook behulpzaam bij lossen van de pallets.
Lucien
Grubbenvorst
Hallo daar Ze houden je op.de.hoogte met.levering.vergeten in te.laden. De volgenden de dag geleverd.met netje gebeld voor levering van chauffeur bellwrje .waar gelost mocht worden Super toch netje gewoon doen
Ronald van Velzen
Bergschenhoek
Op de site stonden de artikelen op voorraad, na betaling kreeg ik een mail dat het langer kan duren omdat niet alles op voorraad is. Na mailen en aangeven dat ik de order ga annuleren hebben ze een aflevering ingepland. Ontvang ik de spullen leek alles in orde. Bij het plaatsen van de betonnen banden en bakken kom ik erachter dat er verschillende kleuren zijn geleverd. We hebben antraciet besteld en kregen 80% grijs. Alles maar geplaatst... Maar dus geen beste ervaring! De betonnen bakken zijn ook 0,5cm kleiner van formaat, als je meerdere bakken plaatst dan kom je een aantal cm te kort...
Beveelt niet aan
D. Mustafalic
Spijkenisse
Beste klant.
Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent. We hebben contact met je opgenomen en gevraagd om foto's zodat we met je mee kunnen kijken. Je gaf aan dat de producten in gebruik zijn genomen, en dat betekent acceptatie. Toch wilde we met je mee kijken naar een oplossing. Helaas hebben wij daarna niets meer van je vernomen. We hopen dat je verder alsnog tevreden bent met je bestelling. Mvg Betondingen.
Wij werken als leverancier al jaren naar volle tevredenheid samen met Betondingen, een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf die perfect matcht bij onze (groei)ambities. Bij Betondingen werken fijne mensen met een no-nonsense mentaliteit waar ze afspraken nakomen.
Frank
Leiden
Zeer vriendelijk geholpen en snel
16 October 2024
Gert-jan
Geldermalsen
Een zeer vriendelijk personeel, met een lach en een bakkie koffie. Met bestellen,gaat als een zonnetje, levering perfect. En wil je het product ophalen, geen probleem.
15 October 2024
Kees
IJmuiden
Vooraf benieuwd of ze de dag erna zouden leveren, want ik bestelde namelijk iets voor 15.00. Maar ja hoor! Iets na het middag uur op de volgende dag waren de grindmatten geleverd en kon ik m’n klus afmaken. Half zo duur als bij het tuincentrum overigens.
15 October 2024
Martijn