Snelle levering en duidelijke communicatie

Snelle levering en duidelijke communicatie. Alle artikelen zijn zorgvuldig en compleet aangekomen. De My Steel Cortenstaal plantenbakken

Goede snelle service!

Goed klant contact/ ook m.b.t. levering.

Goed bedrijf

Keurig en op tijd geleverd en keurig verpakt

Materiaal prima, bezorging waardeloos

Tevreden over de snelle levering en het product wat we besteld hadden. De rest van de levering is waardeloos, wordt gebracht met een pompwagen die al slipt in de trailer, zich overal vast rijdt. Waardoor alles maar aan de kant van de weg gezet moest worden. Dat het alleen op die manier geleverd kan worden stond er vooraf niet bij. Gezien al het gedoe bij levering zullen wij hier niet nogmaals bestellen.

Heel vlotte levering

Materialen nog niet geplaatst maar zeker tevreden over de vlotte levering

Goed, vriendelijk en snel

Twee keer kort na elkaar een (kleine) bestelling en zelf opgehaald. Bij aankomst, een uurtje later, stond alles al klaar om in te laden. Toen ik ter plekke besloot nog een paar items te willen, was ook dat in mum van tijd ingeladen. Wel ben ik van mening dat die vlotte afhandeling, gezien de prijzen, ook wel mag, je kunt niet zeggen dat ze goedkoop zijn.

Goede service met supervriendelijke chauffeur.

Zie hierboven.

Snelle levering, degelijk materiaal

Snelle reactie, levering en degelijk materiaal

Prima, no nonsens afhandeling. En bezorging

Alles geleverd zoals besteld ook de bezorging was op tijd en correct. Ik kan betondingen zeker aanbevelen.

Geweldig goede én snelle service

Verkeerd geleverde en beschadigde artikelen zijn per ommegaande retour gehaald en vervangen door de juiste. Ik heb per ongeluk de verkeerde maat gekozen bij het bestellen van betonpoeren. Tijdens het transport waren er drie zakjes snelbeton beschadigd. Gistermiddag gebeld met betondingen.nl en binnen no-time een retour geregeld en de juiste bestelling geplaatst. Vanmorgen om 7.00 stond de vrachtwagen voor de deur om de spulletjes weer op te halen! Een voorbeeld voor anderen van hoe je verkopen via internet combineert met de service van vroeger! Dankjewel betondingen.nl

Alles goed verlopen. Klein minpuntje; contact gehad via whatsapp. Daar in werd aangegeven dat ik aan kon geven in het opmerkingenveld dat ik gebeld zou worden, zodat ik daadwerkelijk thuis kon zijn. Is niet gedaan, spulletjes stonden uiteindelijk wel prima op de oprit gelost. Netjes ingepakt, geen beschadigingen.

Top geregeld

Krijg na me bestelling mij ideal niet meteen even bellen werd meteen netjes geregeld helmaal top. Bij afleveren netjes neer gezet voor de deur. Zeker een dikke 5 sterren nogmaals bedankt jullie. Mvg Bert Kuijs

Perfect geregeld allemaal

Ik moest 360 stenen met spoed hebben op locatie voordat de hijskraan kwam. Geen probleem super snel geleverd en netjes neergezet.

Uitstekende verpakking

De verschillende betonelementen waren keurig verpakt, zodat er geen schade kon ontstaan.

Super bedrijf

Super bedrijf had snel wat spullen nodig ,geen probleem daar en goed geholpen door puppy. Top gr Ron

Goed contact met verkoopafdeling,snel geleverd

Zeer prettig,duidelijke vragen en antwoorden. Zeer snel geleverd Ook de bezorging was uitstekend

groot assortiment en snelle levering

Goede ervaring, product zoals omschreven en snel geleverd

Prima bestel- en leverproces.

Prima bestel- en leverproces.

Van bestelling tot levering, top service.

Van bestelling tot levering top.

op tijd en netjes bezorgd

De bezorgtijd was goed berekend en het kwam netjes verpakt bij ons binnen. De pen en het notitieblokje waren een leuke extra. Wij zouden een volgende keer weer bij jullie bestellen als we iets nodig hebben.

alles is volgens afpraak geregeld.

heel te vreden.

Snelle levering en goede kwaliteit. Super

Snelle levering en goede kwaliteit. Netjes verpakt en vlgs afspraak geleverd. Kortom een aanrader wat mijn betreft.

Fantastisch geholpen

Mijn contact verliep zeer positief. Super geholpen.

Perfecte levering van materialen, goede afspraken en afhandeling.

Zie boven.

10 Bossekamp