Top, keurig ingepakt, lage bezorgkosten en razendsnel!

Top, keurig ingepakt, lage bezorgkosten en razendsnel!

Tevreden

Zeer tevreden over bestelling en levering.

Snel en goed.

Nadat ik maandag (26/10) bestelling heb geplaatst werd er al op 27/10 geleverd. Chauffeur dacht mee en kon de 2 pallets zo dicht mogelijk bij de plaats waar de elementen geplaatst moesten worden afleveren. Met 2 gepensioneerden zijn we 28/10 aan het werkt gegaan, zonder heftruc, en inmiddels (29/10) staat het zandhok, bestaande uit 13 elementen. Eén opmerking: maakt de pakketten niet te hoog bij verzending. Als je zoals wij zonder heftruc moet werken zijn elementen van 129 kg op 1.20 meter hoog best zwaar om ze op de grond te krijgen.

Precies wat ik besteld had,mooi verpakt enop tijd geleverd!Top!

En snel geleverd

goed en snel geregeld

Goed en snel geregeld

Top levering

Helder en snel

Vlot, eenvoudig, correct

Een duidelijke website om te bestellen, vlot afgehandeld en snelle levering, op de beloofde tijdspanne

Vriendelijk, kwaliteit, nette prijs

Snelle service. Makkelijk telefonisch bereikbaar.

Zaterdag besteld. Maandag in huis! Vooraf gebeld voor informatie. Ik werd keurig te woord gestaan en kreeg correcte informatie. Voordat er bezorgd wordt belt de chauffeur dat hij eraan komt. Heel handig.

Prima levering en hijsservice!!!

Prima levering en hijsservice!!!

Absoluut een aanrader

Voor bestelling nog even contact gehad of het in deze tijd echt de dag erna bezorgd wordt. Uitleg gekregen dat ze een eigen vervoerder hebben, fantastisch. Alles besteld en alles zoals belooft de volgende ochtend al ontvangen, met een leuk briefje op het pakket, heel leuk. Als we weer wat nodig hebben bestel ik zeker weer bij betondingen.nl en ik heb ze al bij vrienden aangeraden. Service zoals je niet vaak meemaakt!

Zeer snel geleverd binnen 24 uur

Ik had op het internet 8 U -betonblokken besteld . Na precies 24 uur reed er een vrachtwagen bij ons door de straat in het centrum van Utrecht. Aangezien ik op een autoloos hofje woon werden de U- blokken gemakkelijk vervoerd met een palletwagen. Vriendelijke bezorger.

Conform afspraak geleverd!

Zoals het moet!!!!

Een aanrader!!!!

Eenvoudig online te bestellen en ontzettend snel geleverd

Snelle levering huisnummers

Had alleen verwacht dat er bij de huisnummers bevestiging materiaal geleverd zou worden. Wel draadeindjes maar geen tubetje montagekit waar de draadeindjes mee vast gelijmd moeten worden.

Zoals het hoort!

Dit vind ik nu een bedrijf wat doet wat het belooft. Keurig volgens afspraak geleverd.

goede website en snelle service

zie boven

Kwaliteit, service en vriendelijkheid verenigd in 1 bedrijf; top!

Heel goede kwaliteit, dienstverlening, afspraak is afspraak en - heel belangrijk - een chauffeur die initiatief toont en meedenkt. Een fijn bedrijf die de klant hoog heeft zitten.

Goede en duidelijke order begeleiding

Zie hoofdlijn

Super ervaring!

Ik had een poer nodig online besteld en kon hem gelijk afhalen! Super geholpen!

Snelle betrouwbare levering

Prima service. Goede en strakke communicatie en maakt haar afspraken waar.

Prima product.

Vlotte en correcte afhandeling.

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ