Snel geleverd en zo dicht mogelijk neergezet Bij de klus.

Prima producten en snelle goede levering

Ik hing tussen 2 bedrijven en uiteindelijk voor betondingen gegaan omdat de andere niet kon leveren op de locatie waar ik wilde. Uiteindelijk kwam betondingen en kon zelfs nog dichterbij leveren dan initieel verwacht was. Al met al zeer tevreden. Waarom een halve ster minder? Ik had een Hoek element en L elementen van antraciet. Er zit een duidelijk kleurverschil tussen die 2. Dus net even andere menging van de productie. Kunnen ze daar iets aan doen? Ik heb geen idee, misschien van dezelfde menging meerdere soorten elementen maken. Uiteindelijk zal het niet veel uitmaken. Door de tijd heen verkleurt het nog en zal het dicht bij elkaar komen.

Probleemloze en snelle levering

Probleemloze en snelle levering

Duidelijke site, snelle levering en keurig verpakt.

perfect

alles klopt en mooi op datum bezorgd , kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen

vlotte levering

vlotte levering en goede prijzen

Prijsgunstig en levering vlgs afspraak

Levering volgens afspraak

Zeer snelle levering tegen betaalbare verzendkosten.

* Dag 1 besteld en dag 2 bezorgd. * Verzendkosten zijn maar een fractie van vergelijkbare bedrijven of bouwmarkten. * Netjes verpakt.

Prima service en snel geleverd

Duidelijke site , en super snel geleverd tegen redelijke verzendkosten. Ga zo door.

Goede en snelle levering

goede bezorging, zelfs waren wij niet thuis en heeft de schauffeur het op een prima plek gezet

al meerdere malen gebruik van hem gemaakt, kan alleen zeggen dat het een prima vertrouwd adres is

Super snelle levering en antwoord op mails, vriendelijke chauffeur, alleen maar positieve ervaringen

super

Snelle service en levering Ook goede marketing door de bijgeleverde presentjes

Snelle levering en Top service

Makkelijk te bestellen en snelle levering. Een item was kapot en kon ik zo komen omruilen voor een nieuwe. Nette aflevering voor de deur.

Snelle service en kwaliteit

Snelle levering, netjes verpakt. Kwaliteit wat ik verwacht. Duidelijke website!

Snelle levering, zeer goede prijs kwaliteit verhouding

gewoon goed

bestelling op tijd en conform verzoek geleverd.

Snelle levering en goede kwaliteit

Prima product, prijs en levering

Goede prijs, snel geleverd

Levering oke

Levering was super snel maar de afwerking van de levering vd blokken was niet zo goed. 2 goede en 2 slechte kwaliteit

Alles perfect, super bedankt

Makkelijk vinden, bestellen en snel geleverd. Top!!!

Perfecte website, goede ondersteuning en snelle levering

Na een prettig telefoongesprek op de overzichtelijke website voor 16:00 mijn bestelling geplaatst en de volgende dag in ontvangst genomen. Top!

Tevreden klant

Producten zoals omschreven, snelle levering

Prima en snelle levering

Na bestelling de volgende dag al geleverd, aardige bezorger die ook nog even meehielp om het binnen te zetten en alle afval gelijk weer meenam

Levering was super snel en professioneel. Uitstekend materiaal.

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ