Snelle en correcte levering zoals het hoort.

Met dat bloemetje en plakker met voornaam op was dit een prettige en persoonlijke ervaring zonder de firma voorheen te kennen. Doe zo voort.Als ik nog eens betondingen nodig heb weet ik jullie wel te vinden. Grt Davy

Super ervaring

Snel en nog een bos bloemen erbij ook! Prima service

Gewoon zo als het hoord

Snel, makkelijk en besteld. Ook goed verpakt, snel geleverd. Top bedrijf, denk zeker aan ze als we weer wat nodig hebben.

Top, snelle levering, voelde klant ipv nummer

Het was snel geleverd en met de persoonlijke boodschappen en een bloemetje voelde ik erg gewaardeerd als klant. Dank je wel daarvoor. Vanuit mij dus een echte aanrader. Tip: stenen bbq's is misschien een idee. Wil ik ook nog Graag een! :D

Correcte en snelle service.

Zelfs tijdens de Coronacrisis heb ik mijn goederen vrij snel ontvangen. Er ontbrak een product bij de levering, maar dit werd zonder probleem nagestuurd. Ook de bloemetjes waren heel attent. Topservice.

Snelle levering, de u elementen werden netjes bij de achtertuin afgeleverd zodat ik het maar een klein stukje hoefde te tillen. Bedankt voor het bosje bloemen.

Heel fijn werken zo

Duidelijk, helder snel en als klap zelfs nog een kleine attentie bij de bestelling. Zeker voor herhaling vatbaar

vlotte communicatie en levering.

Bij vragen snel antwoord met directe link naar hun website voor alle details. Snelle levering. En extra bloemen bij levering. Het vrouwtje ook tevreden :D

Vlotte levering, een bos bloemen erbij, leuke manier op de verpakking voor wie het pakket is. Zeker een aanrader👌

Goede en snelle service

Duidelijke product omschrijving, goede communicatie naar klant toe, snelle service en als een van de weinige lage transportkosten. Ps. Hele vriendelijke chauffeur en bedankt voor de bloemen.

Prima betonnen tuinbanken snel en keurig geleverd

Ik was op zoek naar betonnen bankjes voor in de tuin en via Google kwam ik op de site van betondingen.nl. Duidelijke product omschrijving, product foto's en de totaalprijs van aanschaf en levering trokken mij over de streep. Makkelijk bestelproces en 3 dagen later had ik de betonnen bankjes in huis. Ze staan goed en zitten prima.

Besteld en betaald en geleverd zonder problemen! Goed verpakt en niks beschadigd!

Volgens afspraak

Heel erg tevreden met snelle levering ondanks de corona

Ik zou zó opnieuw een bestelling plaatsen

De bestelling verliep heel vlot tot België. Men houdt zich aan de opgegeven tijdspanne, zijn heel duidelijk in de communicatie en opvolging, heel persoonlijk aangepakt, en tot slot kreeg ik er nog een boeketje bloemen bovenop om de handelaars te steunen in deze moeilijke tijden. Bedankt Betondingen, you made my day !

Snel en goed geleverd

Ik wilde nog twee elementen bij de bestelling plaatsen en dat was geen probleem. Goed te bereiken via de mail en ook telefonisch goed te bereiken. Super snelle levering.

Prina

En een leuk bosje bloemen als bonus!

Perfect volgens afspraak geleverd

Keurig aan de telefoon te woord gestaan. Precies volgens afspraak snel,keurig aan huis geleverd. Zeer attent bosje bloemen ivm ondersteuning bloemenbranche. Pen en schrijfblok.

Zeer goed.

Ik ben vriendelijk & goed geholpen. Ik vroeg of mijn bestelling binnen 2 dagen geleverd kon worden. En dat werd meteen geregeld!

Snelle levering, Top, echter product is niet goed afgewerkt.

Bestelling en levering ging goed en snel. Nadat de bank op z'n plek stond hebben we het folie verwijderd. Toen bleek dat op één hoek een 'productie beschadiging' zit. Dat is niet fraai je verwacht dat hier contole op zit.

Product wijkt af van afbeeling

Betonpoer was volgens omschrijving zonder facet. Dit is in het echt met een kleine facet rand

👍

Great

Margreet from back office was very patient and helpful. I was unsure of the process and my order was irregular. After many emails she got me through it. Harry was very informative re package and delivery.

Zeer snelle levering en goede kwaliteit

Zeer snelle levering en goede kwaliteit

Scherpe prijs, snelle levering

Snel en eenvoudig besteld en in huis. Wel waren de betonbanden 200x100x1000 zo krom als een banaan

Prima product, goeie prijs en snel bezorgd.

Prima product, goeie prijs en snel bezorgd.

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ