uitstekende servies

uitstekende servies

Alles op tijd en keurig geleverd

Correcte snelle levering

Vlotte afhandeling van gekocht product.

Super service

Besteld volgende dag al geleverd. Prijs en kwaliteit ook goed. Keurig op de hoogte gehouden van tijd levering. (Blok van 2 uur zelfs) Leuk dat er persoonlijke sticker met mijn voornaam op zat.

Correcte afhandeling en klantconract

Vlot en duidelijk!

Zeer prettige website en ook bereikbaarheid!

Vlotte klantendienst

Fijne ervaring en vlot contact zowel per mail als telefonisch; alleen jammer dat de chauffeur de oprit niet wou oprijden (65m lange oprit met kiezelstenen) en de paletten op de stoep, voor de woning van de buren geplaatst heeft - we hebben de L profielen één per één naar achteren moeten dragen ;-( Er zijn al opleggers en zware vrachtwagens opgereden - dus ik snap niet goed waarom dit hier niet ging. Jammer

Helemaal tevreden

Alles op afgesproken datum. Wat er ontbrak aan de bestelling was snel opgelost! Prima service

Snel, deskundig mee denkend

Via de Whatsapp geholpen. Website werkt makkelijk en snel.

Snel en compleet geleverd. Top

Eenvoudig besteld. Snel geleverd. Punt ter verbetering. Link naar geadviseerde partijen om materiaal ook te plaatsen. Verder helemaal top.

Goed product, uitstekende klantenservice.

Betondingen verkocht de artikelen die ik zocht, snel geleverd. Aanvevolen!

zeer snelle en goede service

Bestellen en levering verliepen vlot. Kortom zoals het zou moeten.

Alles is netjes en snel geregeld

Al het contact gaat netjes en alles wordt goed geregeld

Gemakkelijk bestellen, snelle levering en betaalbaar

De L-elememten dinsdag besteld en woensdag keurig op de afgesproken tijd geleverd. 100 punten voor betondingen.nl

mooie beton

Was op zoek naar een ronde tegel voor onze flower of life met een diameter van 750 mm. Deze hadden ze. Besteld, en de volgende dag opgehaald in Zaltbommel, was in de buurt die dag.

Mooi product, snelle levering

We zijn tevreden

Super snelle service

Goede site voor het bestellen van bestrating matriaal

Goede service en snelle levertijd

Er werd na mijn muurafdekkers besteld te hebben gezegd dat er wel enkele weken levertijd zouden zijn maar dat werd enkele dagen, top!! Goede service, snel leverbaar

Slechte manier van communicatie na onvoldoende geleverde poeren

Ik heb 24 poeren besteld en laten ophalen echter hebben we er 22 mee gekregen. Erbij het ophalen van de andere 2 moesten we die gewoon weer afrekenen. Omdat ze op camera gezien hadden dat hun pallet wel compleet was. Echter mag ik de beelden niet zien. Heel vreemd

Goed, snel en alles volgens afspraak. Top!!

A

Klantvriendelijk bedrijf met snelle levering

Nvt

Geweldig bedrijf!

Je blijft hier terugkomen door de uitstekende service, groot assortiment en goede prijs.

Prima service, goede prijs

Snel, duidelijk, goede pris kwaliteit verhouding

Vriendelijke telefoniste

Keurig en snelle aflevering

Goede spullen snelle service

De ene dag besteld de andere dag alles netjes bij de deur.

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ