Snelle levering en goed product

Snel en goed

Duidelijke website makkelijk in gebruik. het was een 10 geworden als ik om 06:00 zoals vermeld op de site had kunnen zien hoe laat er geleverd werd. Maar dat doet niets af aan hoe het geleverd is en hoe snel we het thuis hadden staan.

Ik ben tevreden

Ik ben tevreden

snel en netjes

netjes en snel tevens een vraag heb er eerdaags zeer waarschijnlijk weer 12 nodig hoeveel korting krijgen we dan hoor u graag . mvg Albert Bessels Aannemersbedrijf SABES

Leuk personeel en goede service

Mooi bedrijf met bijzondere materialen

Vrolijke klantenservice, goed verpakt, snelle service

Een vrolijke klantenservice, ik werd netjes toegesproken ne de snelle levering was goed verpakt zonder beschadigingen geleverd. De bezorgdienst was behulpzaam en beschaafd. Top bedrijf ik zou de volgende keer zo weer bestellen hier.

Goede, vriendelijke communicatie.

Er werd duidelijk aangegeven wat de levertijd zou zijn omdat het bestelde nog gemaakt moest worden. Afspraak zijn ze prima nagekomen.

doen wat ze beloven en snel

goed vindbaar, duidelijke site en meteen geregeld

Snel geleverd, goed verpakt, niet duur, kwaliteit top

Fantastisch!

Top bedrijf !

Goede ervaring . Netjes alles correct afgehandeld. Zeker aan te raden . Ga zo door !

Mooie stenen, snel geleverd

Stenen besteld en werden snel bezorgd. Stenen zijn van goede kwaliteit.

Goede kwaliteit en service

Binnen 24 uur geleverd op de juiste plaats. Uitstekend.

Snelle levering en mooi product 1 cijfer was bleek bij aankomst gebroken tijdens vervoer door bezorgdienst , maar is snel opgelost naar belletje werd er gelijk een nieuwe toegestuurd die er de volgende dage al was dus perfecte service

Razend snel stond de bestelling er

Beton poeren besteld en zeer snel en netjes afgeleverd door transporteur. Prijs kwaliteit is zeer goed Contact via app werkt zeer goed en snel Alles bij al een pluim voor de service

Mooi product, snel en correct geleverd!

Vier betonpoeren en vier funderingstegels aangekocht. Bestellen via de website gaat heel vlot. Twee dagen later werd alles al geleverd op woonplaats in België. Mooi product, snel en correct geleverd door een heel vriendelijke transporteur. Heel tevreden dus, top!

Goede service!

Bestelling was makkelijk en spullen zeer snel geleverd. Ik zou hier zeker vaker bestellen!

Prima ervaringen netjes geholpen en goed advies door de dame waar ik mee gesproken had toppertje.

Levering laat te wensen over

Mijn pakket werd geleverd op de hoek van de straat omdat de vrachtwagen niet durfde in te rijden wegens te modderig. Begrijp ik, maar ik zou verwachten dat het bedrijf dan een tegemoetkoming doet. Ik werd alleen bedankt voor mn begrip en moest me verder zelf maar zien te redden!

Service is top!

De service is helemaal in orde, levertijden worden goed nagekomen, chauffeur heeft netjes van te voren gebeld en heeft uitstekend meegeholpen met het afleveren van de pallets op de juiste plek. Top!

prima!

prima!

Levering en product is goef

Compleet volgens verwachting

Compleet volgens verwachting. Biedt zeker toekomst.

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ