Geen levering na tijdige bestelling, order was blijven liggen

Alleen nadat ik zelf contact had opgenomen werd de order uitgevoerd. Ik had juist deze partij gekozen vanwege de 'garantie' dat de spullen de volgende dag zouden worden geleverd

Snel en makkelijk, ook zware dingen!

De transporteur bezorgd snel en legt de zware betonblokken op de gevraagde plek! Prima service!

Helemaal top

Bestelling werd de dag er na al keurig aan huis bezorgd. Mooi degelijk verpakt op een kleine pallet. Werd door de chauffeur mooi op de plaats gezet.

Komt afspraken na. Snelle levering Goede service. Kwaliteit nog niet kunnen beoordelen

Mooi product en goede service

In 1 woord top geregeld

mooie bank, super service

betonnen bank besteld. erg mooi

Mooie producten, snelle levering.

Prima service van Betondingen, ik had een verkeerd artikel besteld. Dit kon zonder problemen retour en het juiste artikel werd snel geleverd. Ook de chauffeurs van G van Doesburg leveren goede service, aardige mannen (in deze gevallen waren het mannen) denken mee over een goede plaats om de pallets neer te zetten en rijden rustig door de wijk. Top!

Goede en snelle service.

Doen wat ze zeggen.

Goederen in perfecte staat, net verpakt en vroeger dan gepland

een goede ervaring

duidelijk, prettig en goede service

Netjes en snel geregeld! Vriendelijkpersoneel

Ik kon het na mijn verzoek mijn bestelling dezelfde dag afhalen, werd vriendelijk begroet en omdat ikzelf de nodige klachten heb en daardoor niet heel zwaar kan tillen hebben we het samen in de auto gelegd! Top , inmiddels verwerkt bij onze haard (betonstapelblokken) en erg blij mee! Daarom bestellen bij betondingen!!

snel geleverd en goed product

Het uitzoeken via de site gaat super makkelijk. Alles staat er duidelijk op en er is genoeg keuze.

Service top

Bij de levering miste een big bag grind. Even bellen en werd gelijk geregeld dat de volgende dag werd bezorgd. Er kunnen altijd dingen misgaan, het gaat erom hoe het wordt opgelost. Dit is dus service die je zoekt

Wat enorm snel en volgens afspraak geleverd! Goed materiaal een netjes ingepakt. Top!

tevreden

nadat de chauffeur de spullen, op de verkeerde plaatst had gelost, is deze s 'middag teruggekomen, om het op de juiste plek te plaatsen. goede service!

Super snelle levering op afgesproken tijdstip

Goede info Snelle levering

uitstekend

Goede site, fijne helpdesk/info sales, snelle levering, keurig gelost.

Top bedrijf top transport dienst

Mijn ervaringen met betondingen is werkelijk uitstekend bedrijf en transport dienst. Zijne zorgen zijn dat bestellingen die jij bij de betondingen plaats tot aan de deur komen en met zorg op gewijzigde plek ,plaats worden neergezet echt met zorg en kwaliteit zonder beschadigingen en mooie op tijd het word altijd gecommuniceerd en eventueel overlegd . Mijn tips, kopen,. bestellen en jij bent zorgloos. Met vriendelijke groet, Klaverhoof 35 8308ax Nagele

Super snel geleverd volgens afspraak

Snelle levering, goed verpakt en keurige bon en het schrijfblok en pen zijn leuke toevoeging.

Ze doen wat ze zeggen!

Bestelling geleverd zoals afgesproken.

Netjes verpakt aangeleverd

Alleen aankondiging was ld ochtend. Na 12.30 niet geleverd. Track en trace gaf toen aan tot 15.30 leveren. Uur of 14.00 aangeleverd.

PRIMA

ZEER GOED

Perfecte levering. En zeer snel.

De dag ervoor besteld. De dag nadien al geleverd. Waarvoor dank. Top!

Veel verschillende maten, goede kwaliteit en snel geleverd

Mooie betonpoeren besteld en netjes verpakt geleverd gekregen. De paaldragers zijn zeer dik en stevig. Uitermate tevreden en gaan meer bestellen.

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ