Snelle levering, keurig verpakt

Uitstekende levering; snel, netjes en goed

Zeer netjes

Goede en snelle levering. Heel netjes met pen en schrijfblok en boekje er bij. Top.

Duidelijke website en netjes geleverd op het gevraagde tijdstip.

Duidelijke website, goede prijzen en netjes geleverd.

Bestelling loopt helemaal prima

Alles is goed te vinden op de website. Klantenservice is goed bereikbaar. Ik woon op woonerf, dus aflevering moest anders, maar dat was geen probleem. Alles netjes afgeleverd

perfecte begeleiding van een "special" order.

alles perfect!

Bij het bestellen van 28 opsluitbanden aangegeven dat ik het graag in een specifiek weeknummer geleverd wilde krijgen, ná 13:00 (dat laatste tegen extra betaling). Ik kreeg meteen een mail dat mijn vraag in goede orde ontvangen was, en dat het in die week geleverd zou worden. Aldus geschiede, echter stond de chauffeur al om 10:00 op de stoep. Eén mailtje en ik kreeg excuus en men stortte meteen het extra betaalde (voor de late levering) terug op mijn rekening. Goede service!

Erg tevreden, snelle reacties

Vriendelijk personeel, grote voorraad en snelle reacties.

gewoon goed

voor de eerste keer besteld,en zeker niet voor de laaste keer besteld,

top !!!!

Goed geholpen, altijd netjes te woord gestaan en volgens afspraak geleverd.

Snel!

Echt super snel geleverd en goede kwaliteit.

Voor 15 u besteld, volgende ochtend al om half 8 geleverd. Producten in goede staat, keurig verpakt en vriendelijk afgeleverd. Chapeau! Prijs ook competitief.

Professionele aanpak web bedrijf

accuraat en toch klantvriendelijke , even wachten ? kopje koffie.

snelle levering!

Keurig vop tijd afgeleverd, prima product.

Zeer snelle levering perfect netjes

perfecte en snelle levering

Erg goeie service. Kunnen er velen een voorbeeld aan nemen.

Er was fout geleverd. Pragmatisch en snel opgelost.

Topservice en snelle levering

Binnen een dag geleverd, aardige chauffeur, dus prima!

Vriendelijk geholpen aan de telefoon, snelle bezorging en behulpzame bezorger.

Vriendelijk geholpen aan de telefoon, snelle levering en behulpzame bezorger.

Zeer goed.

Zeer goed, een tip. Graag het aflevertijdstip de dag voor aflevering bekend maken. Nu was dit niet zo en moesten we er rekening mee houden dat men misschien om 07:00 uur kwam. Dit was pas 13:30 uur.

Goed volgens afspraak

Zeer positief!

Bestelling stond binnen de beloofde tijd op de stoep, keurig verpakt en compleet!

Snelle levering van betonbanden, netjes op maat gemaakt

Prima website, fijn dat er een zaagservice aangeboden werd voor de betonbanden, snelle en correcte levering.

Snelle bezorging! Top!!!

Snelle bezorging!! Top! We hebben nu een gave buitenkeuken.

Prettige website en snelle levering

Het bestellen gaat prima, duidelijke product informatie en specificaties. De mails zijn duidelijk met hoe de levering zal plaatsvinden. Het afleveren is een verademing. Chauffeur was erg vriendelijk, behulpzaam en denkt mee.

Zeer duidelijke communicatie snelle levering door behulpzame chauffeur.

Met Betondingen weet je precies waar je aan toe bent. Dat gaat niet bij elke webwinkel zo helaas. Prima communicatie en snelle levering, keurig verpakt. De chauffeur dacht goed mee en wist het zware spul op een prima plek te plaatsen door een creatieve oplossing. Top!

Snelle service, mooi product

2.20 m lange betonbank besteld. Volgende dag in huis. Mooi zoals in beschrijving. Wel loeizwaar. Je hebt kooiaap nodig om hem op zijn plek te zetten. Het zou mooie service zijn als je dit bij het product zou kunnen bijbestellen als service.

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ