Super snel geleverd

Super snel geleverd. om 13:00 uur besteld. De andere morgen om 08:00 uur al in huis.

Snelle en correct bezorgd

Snelle service, gunstige prijzen, vriendelijk personeel, bestelling keurig verpakt

Fijn contact, snelle levering, super service

Levering zou binnen de 48 uur geleverd zijn. Ware het niet van een migraine-aanval van de chauffeur hadden we het eigenlijk kunnen ontvangen binnen de 24 uur. Zowel via mail als telefonisch op de hoogte gesteld van de vertraging. Daags nadien (binnen de 48 uur) netjes geleverd: 2 palletten met een leuke sticker erop. Heel fijne ontvangst op die manier. We bestellen met plezier in de toekomst opnieuw!

TOP service

perfecte leveringen. We hadden zlefs een L element dat stuk was en onmiddellijk een credit nota gekregen

Jammer van de goed zichtbare luchtbelletjes

3 betonnen Huisnummers besteld, jammer van de goed zichtbare luchtbelletjes.

Gewoon geleverd tegen een goede prijs

Zie hierboven

Zeer goed en fijn

Als zeer goed en fijn bedrijf !

Goede kwaliteit, levering volgens afspraak

Kwaliteit van de producten is goed, levering volgens afspraak en netjes neergezet waar ik het nodig had. Verder is er ook aandacht voor de beleving door onder andere gebruik te maken van leuke teksten en een attentie bij de levering.

Mooie materialen en perfecte bezorging

Netjes geleverd

Beton elementen geleverd ..prima onbeschadigd verpakt

Prima.

Gewoon goed zoals het van bestelling tot levering.

Vriendelijk, proactief en leuke spullen

Bestelling liep vlot en binnen No time lagen de spullen in de auto.

Breed scala aan producten

Positief. Meegedacht in de mogelijkheden.

zeer goed

producten zien er zeer goed uit en komen afspraak na.

snelle levering, mooie blokken. niet allemaal even recht, maar voldoende.

de blokken worden bi ons gebruikt om midden op een veld een paal stabiel vast te kunnen zetten. hiervoor leggen wij twee blokken op elkaar en dan merk je dat ze niet 100% recht zijn. Maar hebben we opgelost. Wat wel handig was geweest als jullie er een een hijs oog bij hadden geleverd of anders aangeboden. gelukkig had onze hovenier zoiets.

zeer goede en vlotte levering

Prima en snelle service met compleet assortiment

Zie boven

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd

Prima service en goede kwaliteit betonbanken ontvangen.

Ik werd goed geholpen , bij vragen was er meteen contact. De bezorger was zeer vriendelijk!

Goedkoop en snel

Prima bedrijf met goede communicatie

Komen afspraken na

Netjes geleverd

Prima product, netjes verpakt op een pallet uitgeleverd. Enige verbeterpuntje is de vroegtijdige SMS notificatie voor het exacte levermoment; die kwam achteraf.

Topservice!

Niets op aan te merken. Correct, vriendelijk, kortom, top!

Nu weet ik waar ik in de toekomst moet zijn voor mijn betondinges...

Deskundige en vriendelijke hulp bij bestelling met zeer snelle levering.

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ