Snel en goed

Snel, goed, prima product.

Uitstekende service

Zeer vlugge en correcte levering Vriendelijke chauffeur

Op tijd en goed verpakt.

Kwaliteit zeer goed met snelle service

Kleine bestelling

Ook een kleine bestelling die je zelf komt afhalen wordt met de grootste zorg en vriendelijkheid afgehandeld.

prima geholpen

Order opgehaald, stond al klaar, gepast betaald, snel weer weg, kom er zeker terug

Volledig wat we verwachte

Leuke en duurzame materialen

Ik zocht naar materialen voor het creëren van plantenbakken en een bankje. Dit met duurzame en stevige materialen voor buiten. De U elementen in combinatie met hoekprofielen voldeden hier super aan. Hier en daar een ‘schoonheids’foutje waardoor de elementen niet volledig glad zijn maar dit heeft op zich z’n eigen charme.

Goed advies, goede service!

Goed advies, goede service!

Uitstekende service

Grote sortering. Bestelling goed verpakt geleverd. Met pen en notitieblok erbij, altijd handig!

Snelle levering van kwaliteit betonpoeren

Mooie kwaliteit betonpoeren die de volgende dag al geleverd waren.

De biggenruggen zijn goed aangekomen en voldoen aan mijn verwachting.

Ruime sortering en snelle levering.

Overzichtelijk website met overvloed aan producten. Voor iedereeen is er voldoende aanbod. De bestelling werd de volgende dag netjes door DHL geleverd. Top service

Netjes en snel geleverd

Mooie en stevige poer

Betondingen is de enige die een poer heeft van slechts 10 cm hoog. Precies wat ik nodig had. Niet die grote dingen van zelfs 60cm hoog. Ik heb ze zelf opgehaald in Zaltommel, super aardige man die mij heeft geholpen. Alles goed verzorgd , helemaal top!! Een aanrader.

Ervaren als een fijn bedrijf.

Aardig personeel, denken met je mee. Je voelt je klant. Super!

Bestellen via de site gaat heel makkelijk. Ik had in de opmerking een datum van aflevering gezet en op die daf kwamen ze het ook brengen. Kreeg ook direct reactie op mijn bestelling.

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering.

Mooi maar te dikke wanden daardoor te zwaar

Mooi,goede afmetingen maar veel te zwaar Met drie man nog niet te tillen. Het is onze vergissing waarschijnlijk geweest om niet op het gewicht te letten. Is het ook mogelijk om de bakken dunner te maken? Niet geschikt omdat ze te zwaar zijn op onze terrassen.

Awesome

Gebruiksgemak website; check Scherpe prijs; check Snelle levering; check Kwaliteit product; check Keep up the good work!

Goede kwaliteit, snel en zorgvuldig geleverdd

Prima gedaan

Snelle levering goede producten

Vriendelijk en erg behulpzaam

Grindroosters opgehaald voor m’n voortuin. Prima volk, gezellig en tijd voor grap en een grol tussendoor. Ze zijn erg vriendelijk en brengen de spullen tot in de aanhanger. Ik kom zeker terug voor meer spullen.

Zeer vlotte bestelling en levering

Zeer snelle en vlotte levering

Klantvriendelijk benaderd

De website gaf niet altijd voldoende informatie. De contacten via mail en telefoon verliepen erg prettig. Daar werd ik goed geholpen.

Goed en snel.

Snelle levering en goed verpakt. Vriendelijke chauffeur, die mee dacht waar je een zware vracht het beste neer kan zetten.

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ