Doen wat ze beloofd hebben

Betondingen is een firma die zeer klantgericht is. Bestelling geplaatst en je hebt het binnen no-time in huis.

Hele goede service en snelle levering

Bestelling bij Betondingen werd ondanks dat het niet op voorraad was toch snel geleverd. Vragen via Whatsapp gesteld en kreeg snel antwoordt en zelfs foto’s. Zeer tevreden!

Goed product, snelle levering

Betonbanden besteld, goed product, snelle levering

Perfecte service

Mijn 1e keer dat ik bij hen besteld heb. De dag erop kreeg ik al een mailtje dat de bestelling klaar lag. Ik bleek een foutje gemaakt te hebben namelijk 11 cm hoh ipv 9 cm hoh. Werd niet moeilijk over gedaan, gelijk gewisseld. Prima service.

Ontzettend tevreden!

Had op Maandag besteld en Dinsdag in huis. De leveranciers waren ook zeer vriendelijk.

Volgens afspraak en naar verwachting

Grindmatten besteld voor onder het tuinpad. Er ging iets mis met de betaling maar na een belletje is het alsnog gelukt om de producten die dag verzendklaar te maken. Keurig geleverd, zelfde middag nog gelegd. Stevige matten, maar makkelijker dan verwacht op maat te snijden met een stanleymes.

Fijn bedrijf

Snel de speciale poeren (maatwerk) gemaakt en op tijd geleverd, prettige en duidelijke communicatie.

Snelle levering!

Snelle levering. Kortom tevreden!

Super geregeld, zeer korte levertijd

Goed bedrijf, vriendelijjk, kortel evertijd op speciaal bestelde product

Top bedrijf! Snelle levering

Top bedrijf! Snelle levering

Mooi product

Snelle levering en goed ingepakt prijs kwaliteit zeer goed

Keurig, bestelling compleet en binnen 1 dag op de oprit!

Zeer tevreden.

Netjes zoals afgesproken

Snel geleverd. Product is top!

Snel geleverd. Product is top!

Beschikbaar, snel en duidelijk

Zeer duidelijke productomschrijving en snelle levering die live te volgen was. Conctact opgenomen voor het bestellen via Whatsapp en direct behulpzaam antwoord gekregen. Zeer tevreden klant :)

super service

- duidelijke website - vriendelijke en correcte communicatie - snelle service

Top service echt zeer tevredener wat een goede communicatie

Top service!!

Snelle levering. Prima!

Vrijdag besteld en maandag daarop volgend geleverd. Goed verpakt. Alles bij elkaar prima in orde!!

Goede snelle levering

Snelle levering makkelijke web shop

cc

cc

Super Service

Super nette bezorging

Vriendelijke meneer. Nette bezorging.

super tevreden

mooi product, goede service, snelle levering, snel antwoord op mij vraag.

Huisnummer was gelijk stuk

We hadden een huisnummer van cortenstaal gekocht maar bij de montage brak gelijk de bevestiging van nummer af.

Ik had betoncijfers voor mijn zoon en schoondochter besteld. Ze waren heel snel binnen en ze vallen erg in de smaak dus een top cadeau

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ