super tevreden

mooi product, goede service, snelle levering, snel antwoord op mij vraag.

Huisnummer was gelijk stuk

We hadden een huisnummer van cortenstaal gekocht maar bij de montage brak gelijk de bevestiging van nummer af.

Ik had betoncijfers voor mijn zoon en schoondochter besteld. Ze waren heel snel binnen en ze vallen erg in de smaak dus een top cadeau

Correcte service.

Betondingen komt zijn afspraken correct na.

Oplossingsgericht en snel resultaat.

Ze doen wat ze beloven.

Voor zover ik het kan beoordelen. No nonsens verkoop, en leveren als gepland.

Eenvoudige zoeken op de site en super snelle levering

Alhoewel ik al wel wist waar ik naar op zoek was en het product snel kon vinden verraste mij de duidelijkheid van de site. Snel zoeken en goede toelichting op de producten.

Veel keuze, goede kwaliteit en vriendelijke service

Wij hebben onlangs enkele paalmutsen besteld en zijn zeer tevreden over de klantenservice en hun advies. Ze zijn inmiddels geleverd en is top kwaliteit, heel blij mee!

Helemaal top!

Leveren precies wat ze beloven en met een glimlach

Juiste prijs, snelle levering

Snelle levering en top communicatie

Super geregeld

Duidelijke website, optijd afgeleverd en ook duidelijke communicatie tijdens het afleveren. Chauffeur ook zeer behulpzaam, geen haast. Top!

Service tot aan de deur.

Een uiterst vriendelijke chauffeur die de lading op de door mij gewenste plaats heeft neergezet. Als er geen boerenprotest zou zijn geweest, dan zou hij ook binnen de aangegeven tijdslot zijn aangekomen.

Snelle en geruisloze levering

Precies zoals je verwacht en hoopt dat het verloopt, zouden meer bedrijven moeten doen. Kwaliteit van de betonletters valt nog niets over te zeggen, maar zien er op eerste oogopslag goed uit.

Goed product, goede prijs, snelle en nette levering!

Zie titel!

Goede service wel hoge prijs

2 hoekstukken voor stootbanden gekocht. snelle levering en in perfecte staat. Echter 52 euro per stuk was wel erg duur. was duurder dan de rest van de stootbanden bij elkaar. :)

Lekker snel

Een dag na de bestelling al in huis!

Snelle levering en uitstekende service!

Snel, goed en ook probleemloos omruilen als iets niet goed blijkt. Toppers.

Snelle correctie van foutieve levering

Na in eerste instantie en foutieve levering te hebben ontvangen, heeft Betondingen dit zeer snel en adequaat opgepakt en hersteld. Vriendelijke en behulpzame klantenservice.

Gewoon goed

Perfect product en levering

Prima levering en netjes verpakt.

Goed meegedacht

Er is goed geluisterd wat wij graag wilden en in oplossingen gedacht.

Voldoet zeker aan de verwachtingen

Zowel de levering als het product zijn volgende afspraak geleverd. De kwaliteit van het product is goed

Wat leveringsproblemen, maar zeer netjes opgepakt.

De levering van mijn betonbanden liep niet geheel probleemloos. 1 pallet was omgevallen, met ruim 50% breuk tot gevolg. De 2e pallet kregen de vervoerder niet de stoep op en stond half op de weg. Het contact hierover met Betondingen verliep perfect! Werd fantastisch te woord gestaan via de app en telefonisch. Ook de oplossing was erg goed, 1 dag later stond er een nieuwe pallet en was de oude pallet afgevoerd. Ook de nog hele stukken van de gevallen pallet zijn omgewisseld, voor het geval er een niet zichtbare breuk in zou zitten. Toen bleek dat de nieuwe pallet niet compleet was, werden de resterende stukken 1 dag later al afgeleverd zodat ik toch mijn planning gehaald heb. Prima opgelost en meegedacht, ben al met al zeer tevreden.

Goede u-profielen

Keurig netjes bezorgd op de afgesproken leverdag. Aardige bezorger, bracht de bestelling zo ver mogelijk de straat in.

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ