snel, goed en zeer klantvriendelijk!

Snel, klantvriendelijk en goed geholpen in combinatie met uitstekende prijs/kwaliteitverhouding!

Mooi

netjes verzorgd, snel

stapstenen besteld, staan netjes klaar.

GOEDE SERVICE

Ik had een verkeerde maat sluitbanden besteld. Gelukkig kon ik na een telefoontje de juiste maat doorgeven. Ook werd ik gebeld omdat een hoekstuk een andere maat had dan de sluitbanden. Ook dit werd door opmerkzaamheid vd medewerkster geconstateerd. Kortom Prima service en hulpvaardigheid. Mijn dank.

Top!! Duidelijk, goede kwaliteit en snelle levering.

Uitstekende service

Vlot geholpen nadat ik mij eerst vergist had bij mijn bestelling. Vriendelijke service. Ook een prima service door de chauffeur bij levering.

super !!

netjes bezorgd. .op tijd en super snel !!!

Snelle en goede aflevering

Werd snel en op de afgesproken tijd bezorgd.

Top. Perfect geleverd.

Levering ging lekker vlot, en de prijs was ook oké.

Goede en snelle service

Gemakkelijk een offerte op kunnen vragen, bleek een erg goede prijs. Communicatie was zeer fijn en snel. Levering van het product ging ook perfect en zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat. Mooie split.

Makkelijk besteld via de site. Volgende dag op de stoep. Prijs is prima in verhouding met verzendkosten en leveren tijd.

Bestellen makkelijk en aflevering + producten top

Hele fijne ervaring gehad door hier te bestellen. Bestelling was snel verzonden, goed verpakt, levering op tijd en product voldoet ruimschoots aan de wens. Hier ga ik vaker bestellen!

Prima geholpen, ook aan de telefoon met een paar vragen.

Bezorgd op vantevoren afgesproken tijd, alles prima in orde. Vragen vooraf snel beantwoord, zonder wachtrij aan de telefoon. Top!

Snelle correcte levering!

Snel gegaan!

Hoogwaardig assortiment en snelle levering

Bedankt Betondingen!

Prima service volgens afspraak

prima bedrijf reageert zeer snel

prima bedrijf reageert zeer snel

1 Complete bestelling is super, meerdere verdeeld = kansloos

Ik was een aantal producten vergeten en heb deze middels een nieuwe order besteld, waarbij een collega telefonisch vertelde dat dit prima te doen is door de order op 'afhalen' te plaatsen en dan het ordernummer van de eerste bestelling te vermelden. Tja... dan moet het wel gedaan worden... Helaas... Producten verder prima. Zou er zo weer bestellen, maar dan wel een tikkeltje meer zenuwachtig ;)

Snel, goede prijzen en nette service

Keurig thuis afgeleverd binnen de afgesproken termijn, ondanks een doodlopende straat de pallets keurig met de palletwagen de tuin ingereden. Zeker een aanrader!

Pallet wordt op straat gezet

Pallet is vandaag geleverd en op straat gezet. Dat is gewoon gevaarlijk. Ik had telefonisch overlegd dat de pallet op het oprit gezet zou worden. Hoe moet ik de pallet daar nu weg krijgen? Of is het de bedoeling dat ik die af ga stapelen? Kan toch niet dit. Echt kansloos.

gewoon goed

Goeie materialen, snelle levering

Topservice!

Ik had 4 u-elementen besteld waarvan er 1 het transport niet had overleefd. Zonder gedoe kreeg ik de dag erna een nieuwe geleverd zonder extra kosten. Daar wordt ik als klant heel blij van!

Zeer snelle levering en een uitstekend product !

Prachtige en solide ronde stap tegels

Blij met de prachtige en solide ronde stap tegels die onze terras tuin van ons appartementencomplex een prachtige facelift geven. Goed verwerkbaar ook.

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ