Betonnen bank op aangevraagde dag geleverd.

Echt heel erg blij met mijn grijze betonnen bank van 180cm. Netjes op de gevraagde dag (ivm verjaardagskado) geleverd. Alleen wel heel erg jammer dat je hem vervolgens zelf op zn plaats moet zetten. Dit is bijna niet te doen aangezien hij 260kilo weegt. Misschien kunnen jullie dit als extra service (tegen betaling) aan gaan bieden. Dit is dan ook de reden dat het geen 5 sterren zijn maar 4. Verder zijn wij dik tevreden!!!

Alles perfect

Alles perfect van bestelling tot en met levering.

Super geregeld.

Product ziet er perfect uit. Ook nog even telefonisch contact gehad, vriendelijk gesprek. Dikke aanrader.

Vriendelijke en goede afspraken

Ik wilde 80 Galafloor bakken reserveren en later betalen en bezorgen. Ze hebben de bakken voor mij vast gehouden tot ik had betaalt en daarna netjes op de afgesproken dag geleverd. Zeer behulpzaam, meedenken en super klant vriendelijke mensen. Enorm bedankt ik ben zeer tevreden.

Supersnel en Correct

Supersnel en Correct, commercieel en toch klantgericht!

Vlotte afhandeling van bestelling en prima service.

Levering mooi binnen doorgegeven tijdspanne.

Uitstekende service

Duidelijke webshop Gemakkelijk bestellen Snelle levering

Zeer vriendelijk en correct

Vlotte en vriendelijke communicatie. Order perfect verpakt en zo goed mogelijk geleverd.

Goede en correcte service en communicatie

Mijn bestelling was er in 2 kleuren maar er waren er niet voldoende op voorraad van een kleur. Daarop heeft men mij gevraagd of ze voor me moesten informeren of de andere kleur nog op korte termijn gegoten zou gaan worden. We hebben toch gekozen voor de kleur die wel op voorraad was, maxiflor stapel bloembakken antraciet. Ze zijn netjes op de afgesproken datum en tijd geleverd, kortom Super gelopen

Topbedrijf .

Duidelijke website met een snelle levering.

Product was netjes, prima geholpen met in de auto laden

Product was netjes, prima geholpen met in de auto laden.

Geleverd zoals beloofd

Snelle levering en op de afgesproken tijd

Goede service en volgens afspraak geleverd, zelf had ik een foutje gemaakt met bestellen. En had een mail gestuurd hierna werd ik gelijk netjes gebeld zie je niet overal meer bij bedrijven.

Mooie producten, snel geleverd

Prachtige beton huisnummers besteld en keurig verpakt! Met montage instructie. Enige wat naar mijn mening ontbrak is de informatie met welke diameter boor je de gaten moet boren ivm dat je de gaten ook moet vullen met de kit.

Dik in orde!

Chauffeur heeft gedaan wat ik vroeg bij mijn opmerking. Heeft zelf rekening gehouden met mijn wandelpad om het daar niet voor te zetten en er mooi naast en toch zo dicht mogelijk aan mijn poort. Staat perfect! 5sterren aan de chauffeur!

Supersnel

Mooie kwaliteit en een uitvoerige omschrijving hoe te werken

Snel, betaalbaar, goede kwaliteit

Hele positieve ervaring waar betaalbare producten snel worden geleverd door een vriendelijke transporteur!

Volledig naar verwachting

Grote Klasse!

Meedenken, ook in maatwerk. Top!

Netjes en snel geleverd

Ik had twee hoekstukken nodig voor een planetenbak van L-elementen, maar de plaatselijke tegelhandel kon niet leveren. Betondingen kon dit wel snel uit voorraad leveren.

Alles was snel en zeer goed .

Bestelling snel en op tijd bezorgd, ook nog goed verpakt. Kortom helemaal top.

Niks meer aan bovenstaande toe te voegen.

Zeer snel en netjes geleverd

Vriendelijk en vlotte service

Heel gemakkelijke site om aan te bestellen.. supervlotte levering.. was idd ‘’s anderendaags geleverd.. Ik had ook een heel vriendelijk chauffeur. Onze profielen stonden op palet en dat werd gezet naar keuze. We vonden ook leuk notablok bij!

Snelle en nette levering, top.

Snelle en nette levering, vriendelijke, behulpzame en meedenkende chaffeur in één woord top.

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ