Snelle en nette levering, top.

Snelle en nette levering, vriendelijke, behulpzame en meedenkende chaffeur in één woord top.

vlotte service en levering

Uitstekende service

Betontegels vrijdag besteld en maandag al geleverd door een zeer vriendelijke chauffeur van de firma "G. van Doesburg". Goederen in uitstekende staat ontvangen, zeer goed ingepakt en geplaatst waar ik wou. Echt een aanrader

Top! Snel geleverd, stapelblokken allemaal heel. niets op aan te merken

prima service

Vragen betreffende artikel vlot antwoord op gekregen, vlugge service en levering. Op tijd zoals opgegeven. Super.

Super voor elkaar

Niet kletsen maar doen! kunnen velen een voorbeeld aan nemen aflevering keurig op tijd

Mooie stapstenen besteld bij Betondingen. Snelle levering met vriendelijke chauffeur.

Vrijdag besteld maandag in huis

snelle en vlotte bezorging van onze spullen

werd aan de telefoon snel en vlot geholpen waardoor ik makkelijk mijn bestelling op internet kon plaatsen. goede service .

Heel vlotte en snelle levering.

super goed geholpen

zeer mooie poeren echt top en netjes

Hard werken loont!

Nette service, strakke producten en ze leveren het keurig. De chauffeur heeft nog voor ons geprobeerd het zo dichtbij mogelijk te krijgen. We werden nog gebeld voor de levering over het hoe en wat. En uiteindelijk is het echt super geregeld. Wij zijn er heel blij mee!

Prima producten en goede service

Prima producten en goede service

Correcte en snelle levering

Materiaal goed ingepakt en transportbedrijf behulpzaam om materiaal op betreffende plek te zetten.

Uitgebreide complete service

Vanaf het eerste contactmoment tot datum van levering vriendelijke klantenservice en gerichte informatie. Meedenkend en behulpzaam. Ook de transporteur sloot aan bij het beeld van betondingen.nl

De prijs is prima. Transport kosten prima. Service uitmuntend. Op moment van levering was is niet aanwezig. Mailtje met verzoek of de chauffeur aub de pellet met stootbanden achter in de tuin wilde plaatsen. Als dat niet mogelijk was graag naast de garage. Had eerlijk gezegd gezien de ervaring tegenwoordig met service tegenwoordig gedacht: dat wordt op de oprit gedumpt en bekijk het maar.... Maar nee, service bestaat nog! Achter in de tuin, naast de schuur. TOP! Aanrader!!!

Mogen er vele een voorbeeld aan nemen

Gemakkelijk te bestellen Gemakkelijk te betalen Levering vroeger dan verwacht Levering goed op te volgen Levering heel proper geleverd op palleten en goed verpakt Mooi afgewerkt product Vriendelijke transporteur En afgezet op plaats waar je wilt

sluitbandenhoek

als hoek stukken bestel, wil ik dat ze ook heel zijn, dat de hoeken er niet afgebrokeld zijn, daarvoor zijn ze te duur

Helemaal prima in orde

Helemaal prima in orde!

Uitstekende site, snelle en korrekte levering. Goede prijs verhouding.

Vrijdag bestelt maandag geleverd in België

Super keuze en keigoede snelle service

Bestelde artikels stonden klaar voor ik aankwam. Direct antwoorden op m’n toch niet voor de hand liggende vragen. Dit vindt men in België niet!!

klantvriendelijke organisatie

snelle en adequate contacten als er iets is

Snelle levering.

10 Bossekamp