Van balie tot product super afgehandeld

Duidelijk, hulpvaardig en geduldig.

Door dit bedrijf is mijn ervaring met Webwinkels weer in de plus. Zeer goed, ga zo door!

De link werkte niet maar via de mail goed geholpen en ik had gelijk reactie wanneer de bezorging zou komen.

Prima levering en super vriendelijke medewerkers

Alles op tijd geleverd op de meest geschikte locatie waardoor ik zelf minder werk had. Vriendelijke helpdesk en chauffeur. Aanrader

Perfect!

Een hele fijne en duidelijke website. Via de email wordt je goed op de hoogte gehouden van het vervolg. Producten zijn snel toegezonden. En een vriendelijke, behulpzame chauffeur die binnen de opgegeven tijd bij ons was. De volgende keer zal ik weer hier mijn bestellingen plaatsen!

Simpel besteld, de dag erna netjes geleverd.

Via de webshop eenvoudig bestellen en de dag erna vlot geleverd. Omdat wij een oprit met kiezelstenen hebben kon het, zoals vooraf ook vermeld, enkel aan de straatkant worden afgezet.

Supersnel

In de avond besteld, de volgende dag geleverd waardoor wij geen vertraging opliepen met onze klus. Klasse!!!

Snelle accurate levering

Wat ik had besteld lag een dag later voor de deur. Kan niet beter lijkt mij.

snel/goed en een prima prijs

in de ochtend gebeld en drie uur later stond het klaar om af te halen

Goed geholpen,snelle levering

Uitstekende website.Betonpoeren hier besteld,netjes afgeleverd.

goed geholpen vriendelijk personeel

alles stond klaar voor te laden

Prima dienst en levering

Als het zeepglad verloopt

Goed!

Snelle en adequate verwerking en levering

Na klein misverstand SUPER opgelost..

Onlangs betonmortel besteld bij Betondingen en er was een klein misverstand bij de datum van levering. Door de hele snelle response was het echter goed op te lossen! Fijn bedrijf!

Vriendelijke en snelle service

Ik vond het een aangename ervaring om bij Betondingen iets te bestellen. Ik kreeg een duidelijke en snelle uitleg voor mijn vragen.

Produkt conform met bestelling - super snelle levering

U-Blokken zijn ok. Levering was super snel en lag op onze oprit netjes gezet Blokken zijn heel zwaar, zullen door de tijd meegaan.

Uitstekende service

Prima te woord gestaan, vriendelijk en meedenkend. Aangezien het niet bij mij op locatie geleverd kon worden, weer er mee gedacht met de mogelijkheden en na besloten te hebben het zelf op te halen werden de bezorgkosten dezelfde dag terug betaald.

Goede producten en zeer snelle levering

Precies wat ik nodig had qua producten en zeer snelle levering voor de deur!

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering.

Goede follow up!

Verkeerde L elementen werden de dag na bestelling geleverd en na een telefoontje werd dit direct ingepland om de volgende dag opgelost te worden. Half 9 volgende ochtend stonden de juiste elementen op de stoep, super service! Natuurlijk werd er eerst een foutje gemaakt maar dat kan altijd gebeuren. De manier en snelheid van oplossen was top!

Alles goed gegaan, alleen de link werkte niet. Maar via Whatsapp hele snelle en goede hulp op de vragen.

Gewoon goed

Mooi op tijd. Goede communicatie. Prima prijs!

Snelle levering. Producten voldoen aan verwachtingen.

Elementen zijn gestapeld geleverd. Voor mij had het veel makkelijker geweest als ze niet gestapeld zouden zijn geleverd. Dan had ik de elementen gewoon met een steekwagen kunnen verplaatsen.

Goede/snelle doorloop tijd en scherpe prijzen

producten voor de laagste prijs hier gevonden, compleet en snel geleverd.

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ