Snelle en uitstekende levering en producten

Opsluitbanden en u blokken besteld. Werd de volgende werkdag al geleverd. De producten zijn goed en zo kunnen wij aan onze vuurhut beginnen :)

Alles gut, wie beim letzten Mal

Zum 2. Mal bestellt. Sehr guter Kontakt im Vorfeld.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering, goede kwaliteit

Mijn bestelling werd snel geleverd. Op vragen werd ook snel en goed gereageerd. Kwaliteit betonpoeren ook goed.

goed en snel

Snelle afhandeling en ziet er goed uit.

Perfect, conform verwachting

Netjes afgehandeld en vooral zeer goed verpakt. transportkosten in verhouding lager dan bij anderen. Ik ga er vaker bestellen! ;-)

Helemaal prima.

Wat ik bestelde voldeed helemaal aan mijn verwachting. Er waren ook accessoires leverbaar, zou prettig zijn geweest als daar bij de bestelling op was gewezen.

Knap, zulke zware producten zo snel leveren..

Goed verpakt op een pallet, tot in de tuin geleverd. Knappe logistiek.

Heel correct en vriendelijk

heel goed

Alles perfect geregeld

Goede service, hele snelle levering.

top, snel en keurig verpakt

Snelle levering, netjes verpakt. En ik kreeg er een pen bij, nou dan heb je me hoor ;-) Gekkigheid, het was een prima ervaring en de betonpoeren zagen er goed uit. Goede zaak !

Heel prettige zaak

Goede keus , goede communicatie , snelle bezorging en zeer goed aangegeven op welk tijdstip. Zeker een zaak om terug te komen.

Mooi aanbod, goede communicatie en gaaf concept! Erg tevreden!

Fijne ervaring

Telefooncontact vooraf was prettig. Prijzen waren goed. Vragen werden vriendelijk beantwoord. Bestelling stond binnen enkele uren klaar. Afhalen ging gemakkelijk. Nu nog mee gaan bouwen.

correcte afspraken en afhandeling

keurig conform afspraak

Simpel en compleet

Heel netjes afgeleverd, niets ontbreekt, snel…

top!

simpel, bestellen en op tijd leveren.

Vriendelijke mensen veel verschillende contact momenten

Bestelling qua leveren: de leverdatum en adres heb ik veranderd. Dat was geen probleem maar de dag van levering belde betondingen dat het een dag later wordt. Er zou een nieuwe track en tracé gestuurd worden. Helaas niet dus zelf gebeld is goed afgehandeld maar nu was de bestelling niet compleet. Als het goed is komen die vandaag. Ik denk dat de vastlegging ergens niet helemaal gestroomlijnd loopt. Mensen zijn super vriendelijk,

Correcte afhandeling en snelle reactie op vragen. Om 15.00 uur besteld en andere dag om 7.00 uur geleverd. Super bedrijf.

Prima.

Snelle levering. Alles in orde

super

Alles tip top in orde!Bestelling simpel!Levering zoals afgesproken en zeer vriendelijke chauffeur!Na controle van materiaal,alles in perfecte staat en nog mooier dan ik had kunnen hopen!Bedankt

Snel. Goed.

Prima website. Snelle bezorging. Prima.

Goede kwaliteit, snelle levering

Tsja, wat moet je over betonblokken schrijven. De kwaliteit is goed en het werd snel en vlot geleverd. Prima.

Mooie producten, snel geleverd

Mooie producten, snel geleverd en met een goed gevoel voor humor!

Correct

Altijd alles goed gelopen

Was nog niet thuis maar werdt netjes gebeld en de pallet was netjes in de hoek neergezet.

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ