Bestelling snel geleverd

Goede website, levering en service.

Goede website, levering en service, zou geen verbeter punten weten.

Product ziet er goed uit - bezorging is wel puntje

Pallet werd 1 uur later dan aangegeven tijdvak afgeleverd. Lastig als je daar je agenda op hebt afgestemd.

Mooi op tijd geleverd

Prima en snel geleverd

blijkbaar was de chauffeur wel aan het knoteren bij de aflevering........

Kwaliteit en vriendelijk geholpen

Goed snel bezorging

Goed snel bezorging

Snelle levering, aardige mensen

App contact via de website werkt goed, snelle reactie en aandacht voor de klant. Levering is supersnel met leuke attentie. Kortom; zeer tevreden

Aardige chauffeur, alles naar wens

Fijn dat de chauffeur de pallet naar de tuin wilde brengen. Verder alles producten naar wens en goed verpakt. Eigenlijk alles volgens afspraak, maar omdat tegenwoordig veel fout gat ben extra blij als dingen zijn zoals je verwacht

Prima bedrijf

En transportbedrijf ook prima.

Mooie en stevige bankjes

We hebben een mooie betonnen bankje gekocht. Deze geeft in het begin nog even wat af. De transporteur pakte het alleen niet zo handig aan in mijn ogen. Hij kwam het bankje met een vrachtwagen brengen. Hij had alleen niets om het mee de vrachtwagen uit te halen... Gelukkig hebben onze buren een heftruck. Maar wat als zij dat niet hadden....?

Perfecte service

Geleverd zoals beloofd

Prima hulp en service

Goede ervaring

Makelijk en duidelijk website en snelle levering.

Ben heel tevreden met hoe makelijk de website is. hoe duidelijk allles is om te kiezen en omgeschreven. Heb mijn besteling makelijk kunnen plaatsen en was heel snelle levering. ook leuk dat mijn pakket stond mijn naam op zoals gepersonaliseerd. heb ook pen en notitie book als kadouw gekregen. zal binnen kort op nieuw bestelen en ik ga nergens alders kijken. Prijs en qualitijd van product is ook heel goed. zeer tevreden klant.

Snel en naar wens geleverd

Mijn beton poeren werden snel geleverd en de chauffeur bracht ze zelfs achterom bij mij.

Supersnel

Ideaal dat je tot 15u kan bestellen en het de volgende dag al bezorgd wordt! We kwamen net iets te kort, snel bijbestellen en zo kon het toch 1 een keer afgemaakt worden

Goede service behulpzame nensen.

Ik heb betonpoeren besteld met zelf ophaal optie. Binnen heel korte tijd kreeg ik een bericht dat mijn bestelling er klaarligt. Bij het ophalen geholpen door vriendelijke mensen. Goede parkeergelegenheid. Top service. Ik ben tevreden met dit bedrijf. Dank.

Mooi product en snelle levering.

Stapstenen van een plaatje is toch altijd lastig. In de omschrijving gelezen dat er verschillende maten en vormen zijn. Na het uitpakken van de levering aangenaam verrast. Liggen erg mooi in het nieuwe grasveld.

Heel professioneel

Goede voorraad, goede communicatie en snel geleverd.

Uitstekende service voor goede prijzen

Tot op heden 2 bestellingen gedaan. Geen problemen ondervonden. Via Whatsapp wordt er snel en duidelijk gereageerd. De website is duidelijk en de prijzen zijn erg aantrekkelijk. Ik zou betondingen zeker aanraden aan anderen.

Zeer snelle en correcte levering

Zeer correcte en snelle levering. Ze voldoen prima aan hun belofte

Uitestekend geregeld

Bestelling, afrekening en levering voldeden volledig aan mijn verwachtingen. zoals je dat van een professionele webshop mag verwachten.

Erg prettig.

Duidelijke website. Snelle levering en een fijne bezorger. En in vergelijking met andere goedkope verzend kosten.

Goed en betrouwbaar

Goede service, chauffeur belt na levering, kortom... Super!

Alles prima

Goed bereikbaar, prettige communicatie, goede en snelle service

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ