Vriendelijke bezorging, stevig verpakt

Helaas klopte track&tracé niet, ipv tussen 14 en 1600 werd ik bed uitgebeld, was gelukkig thuis. Bezorger plaatste bank precies waar ik wilde en gaf nog een goed advies, enorm bedankt. Uitgepakt en hoef niet bang te zijn dat ze de bank stelen, super.

perfect qua keuze en overzicht

Goede website,nette prijs stelling ,strakke levering. Hierbij ook compliment aan transporteur.

Makkelijk, snel en goed

Makkelijk bestellen via de Website, vervolgens snel en in prima staat geleverd.

Levenslang

Na jarenlang klooien met muurtjes, palen en plankjes, nu het hoogte verschil in 1 keer aangepakt met betondingen. Klaar voor de rest van mijn leven, ideaal!

Top service top kwaliteit

Levering de dag erna super service en super kwaliteit

Artikel snel gevonden en besteld, en nog dezelfde dag af te halen. Top!

Prettige website met vermelding aantal op voorraad, ruime betaalmogelijkheden en vlotte afhandeling op het terrein.

Helemaal top

Kleine bestelling gedaan, netjes over gebeld om een vraag te beantwoorden, dag erop alles gaaf ontvangen.

Klantvriendelijk en snelle levering.

Duidelijke website, klantvriendelijk nadat ik de bestelling toch een dag later wilde laten plaatsvinden. Mooi product.

Online bestelling gdaan. De dag erna werd ik direct gebeld om eea te verifiëren omdat ik in het toelichtingveld een opmerking had gezet. Geleverd zoals afgesproken.

Snelle service en goed overleg waar de pallet te plaatsen. Aardige bezorger ook.

Gewoon goed

Netjes en snel geleverd

Nette levering, goed verpakt. Compleet en geen beschadigingen

Jammer, niet meegedacht.

Jammer dat van de doormidden gezaagde banden de bolle kanten er niet af waren gezaagd. Op deze manier kan je geen goede rechthoekige plantenbakken maken.

Stipte levering van prima materialen

Mijn betonnen randjes en grindmatten voldeden prima, en ook, voor een goede prijs.

Snel geleverd en super vriendelijk personeel

Veel sneller geleverd dan verwacht en het personeel was ernorm vriendelijk

Klantvriendelijk

Even gebeld voor informatie, goed te woord gestaan (snel en beleefd contact). Bestelling gedaan, volgende dag geleverd door vrolijke chauffeur. Volgende keer bestel ik hier weer!

Mijn bestelling stond keurig verzorgd klaar

Overzichtelijke webshop. Afhaal locatie goed bereikbaar. Transportveilig geladen. Spullen zijn van prima kwaliteit.

top

alles super vlot verlopen zoals afgesproken. geen opmerkingen

Snel en goed

Prattig zaken doen

Ze zijn zwaar

Het bestelformulier heeft zulke kleine vakjes, dat je de helft van wat je hebt ingevuld niet kan lezen. Verder de producten netjes op tijd geleverd.

Top producten en snel geleverd

Genoeg keuze in verschillende producten. Snel geleverd en goeie service bij het afleveren. Top service

De chauffeur was prima op tijd, was vriendelijk en beleefd en hij de zending op de juiste plaats neergezet.

Prima bedrijf

Correcte levering precies op de afgesproken datum en tijd.

Internetaankoop zoals het hoort

Makkelijke webwinkel, gunstige verzendkosten en levertijd. Kortom, aanrader.

Super snel geleverd

Volgende dag in huis. Materiaal Iet er goed uit