Internetaankoop zoals het hoort

Makkelijke webwinkel, gunstige verzendkosten en levertijd. Kortom, aanrader.

Super snel geleverd

Volgende dag in huis. Materiaal Iet er goed uit

Top geregeld!

Snelle levering was perfect word nergens zo snel geleverd en betaalbaar!

Snelle levering, goede klantenservice

Product als omschreven, goede service,meteen reactie bij mailcontact, prijs kwaliteit prima.

Zoals afgesproken geleverd zeer blij mee vriendelijke mensen aan de tel gehad

Prima ontvangst

Ondanks dat ik geen grote bestelling had toch prima geholpen toen ik kwam afhalen.

Aanrader, snelle en vriendelijke service.

Personeel is erg vriendelijk en meedenkend. Bestelling ging makkelijk en de volgende dag werd ik al gebeld of alles goed was wat betreft mijn bestelling. Ga hier zeker vaker bestellen.

Super bedrijf met geen woorden maar daden

Ik ben zeer tevreden over de manier van hoe men de leveringen wil en met als belangrijkste de enorme voorraad welke er is. Het transport keurig op de dag en tijdstip zoals gevraagd. Al bij al ze bestaan nog de bedrijven van geen woorden maar daden. Zo hoort en en niet anders!

Snelle levering. Duidelijke track en trace

Snelle levering. Duidelijke track en trace

Snelle levering!

De levering van de betonnen brievenbus was snel en duidelijk. Wel jammer dat er geen hulp beschikbaar is voor het van de pallet schuiven op de juiste plek.

Snelle service en fijne order volgen

Voldoende ervaring gehad. Het is niet altijd goed gegaan. Hoop dat het in de toekomst beter gaat

Tevreden

Ben tevreden over de levering die was snel en de kwaliteit is van het product is ook goed

Snelle levering, een steekje laten vallen, goed opgelost

Levering binnen 1 dag, top. Levering niet compleet ( 4 zakken snelbeton vergeten en waterpas), dat was jammer. Volgende dag wel in huis, super opgelost.

Betondingen heeft een snelle levering, alleen heeft niet geleverd op de locatie die is aangegeven.

Duidelijke communicatie, zéér snelle levering

Correcte prijzen, prima service

Goed geholpen en snelle levering

Vriendelijk en goed geholpen

Razendsnelle levering en attente en proactieve administratieve kracht

Super. Ik had twee verschillende kleuren besteld en kreeg een attent telefoontje of dat een vergissing was. Klasse!

snel geleverd

echt ik sta ervan te kijken eindelijk een bedrijf dat op tijd leverd niet duur snel en netje verpakt afgeleverd

Super tevreden!

Vlot en netjes geleverd.

Zeer prettig

Als leek door telefoniste/ receptioniste zeer goed geholpen. Ook door de daar aanwezige werknemer goed ontvangen en begeleid.

De bestelling ging vlug en de levering had ik al binnen 2 werkdagen, een nette chauffeur die de bestelling ook voor mij even in de tuin plaatsten. Dank je Dave.

Goed en snel

Maken waar wat ze beloven. Pluim voor de bezorger voor het meedenken!

Goed geregeld

Keurig afspraken gemaakt en nagekomen door dit bedrijf.

Goede en snelle service

Prettige site en snelle levering en chauffeur belt netjes als je niet thuis bent of het op de goede plek staat

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ