Goede en snelle service

Snelle afhandeling Vooral het zelf ophalen is super

Geweldige service .

Had een spoed bestelling geplaats voor wat poeren welke zij speciaal moesten maken, geen standaard product. Alhoewel zij het erg druk hebben toch nog snel de poeren kunnen leveren. Perfect team daar, van de aanvraag tot en met de levering.

Producten goed maar 1e keer verkeerde levering waardoor mijn project vertraging opliep .

De producten welke de 1e keer geleverd waren bleken achteraf de verkeerde lengte te hebben (10 cm te lang) Hierdoor heb ik extra kosten moeten maken, o.a. 2x een trilplaat huren. Ook liep mijn project(je) vertraging op. Hier kwam Betondingen mij op geen enkele manier tegemoet. De mensen waren vriendelijk evenals de chauffeur maar ik had verwacht hier enige compensatie te krijgen, al was het maar een tegoed bon o.i.d. voor de volgende levering.

Snelle levering en prima service

In eerste instantie kreeg ik de verkeerde maat stapelblokken geleverd. 1 telefoontje en de volgende dag werden ze al omgewisseld. Prima geregeld.

Goed contact, snelle levering,

Snelle correctie op ruiltruc

Vrijdag 26 november mijn bestelling ontvangen maar deze bleek niet te kloppen. Hier kwam ik na sluitingstijd achter. Maandag 29 November eerste contact met Betondingen. De volgende dag in de ochtend was de bestelling al gecorrigeerd en heb ik binnen een dak alsnog de juiste bestelling. Deze snelheid vind ik ongekend vandaar, ondanks de verwisseling, toch 5 sterren.

Op de eerste plaats een snelle levering. Toen bleek dat de cijfers,die ik besteld had, kapot waren gegaan tijdens het transport kreeg ik meteen nieuwe. De cijfers zien er mooi uit. Goed gedaan betondingen

mooi assortiment- fijne website- snelle levering

Heb betonfunderingen besteld, veel keus en makkelijk te vinden.

Top ervaring

Snel de zware en onhandige producten geleverd. De materialen waren slim verpakt. Een meer gedetailleerd aflevermoment was wel praktischer geweest.

Professioneel

Keigoed, ik kan niks anders zeggen!

Een vanzelfsprekendheid.

Super service, perfecte afhandeling van de order

Ik werd prima geholpen met mijn vragen, erg vriendelijk, een aanrader voor bouw projecten

Product ok, maar aflevering niet volgens afspraak

Ondanks herhaaldelijke telefonische afspraak om voor aflevering te bellen, werd dit niet gedaan en stond transporteur zomaar op lokatie zonder onze aanwezigheid

Snel geleverd en manco opgelost

Enkele betonpoeren besteld. Er was er een te weinig geleverd. 1 telefoontje gepleegd en een foto in whatsapp van het pallet(nog ingepakt) gestuurd en het was geregeld. Volgende dag ontbrekende poer geleverd. Voor mij prima opgelost zo!

Service gericht!

Hoe maak je betondingen leuk? Heel persoonlijk met snelle levering!

Snel en volgens afgesproken netjes geleverd

Ik had een bestelling geplaatst maar iets ging fout aan mijn zijde met iDeal betalen heb het geld dan gewoon overgemaakt en een mail hierover gestuurd Ik kreeg vlot een antwoord en alles werd geregeld Vroeg nog of de chauffeur de zending op mijn oprit bij de garage deur te laten zetten en deze was netjes zo heen gezet dat de garage deur gewoon open kon Ik weet nu al zeker dat als ik weer iets nodig heb op gebied van sluitbanden etc dat ik ze hier bestel Ik ben zeer tevreden

Bestelling keurig verpakt geleverd

Mooie producten, keurig en op tijd geleverd.

Snel, efficiënt en duidelijk

Produkt prima

simpel be#teld en de volgende werkdag al supernetjes geleverd

zie header

Goed en snel geregeld!

Duidelijke website, snelle reactie op verzoek om informatie, extra aandacht voor levering, pro-actief. Kortom, goede service en goed geregeld!

Makkelijk bestellen. Snel en goed geleverd.

Kon niet beter

snelle levering en afspraken na gekomen

de bestelling volgen via de track en trace link werkte niet. Bestelling is wel aangekomen in het aangegeven tijdsvak.

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ