Weinig mogelijkheden in transport

De geleverde producten zijn prima; niets mis mee. Echter de communicatie betreft transport kan beter, wat zeg ik....is slecht! Ik heb duidelijk gevraagd om een kleine bakwagen (dit stond ook op de vrachtbrief) maar er is een heel grote bakwagen gestuurd. Resultaat: de chauffeur kwam bijna vast te zitten en moest 600 meter bochtig achteruit rijden en mijn 4x 600 kg. pallets op een andere plek neerzetten, ver van mijn chalet. Dit heeft me 120 euro meer gekost aan een shovel met lepels.

Perfect op tijd

Paar dingen van beton gekocht

Gewoon snel en goed.

Van website tot bezorging goed getegeld.

Duidelijke website, scherpe artikelprijs zonder concessies aan kwaliteit en lage bezorgkosten. Vrolijke en behulpzame bezorger.

goede ervaring over prijsopgave en afhandeling bij wijzigingen

zie boven

Was goed en snel geholpen

Was goed en snel geholpen ook met in laden van de zware muurafdekkingen

prima produkt

snelle levering en goede vcommynicatie

Klein probleem met transport geweest, uiteindelijk na tevredenheid opgelost.

snelle levering, wel kleine probleem met transport geweest maar uiteindelijk na tevredenheid opgelost.

Snelle service, mooi product!

We hebben betonnen huisnummers besteld en deze pronken nu aan de gevel. Stoer, mooi gevormd en degelijk materiaal. Wij zijn er erg blij mee! Dank voor de snelle en nette verzending.

Grote voorraad, snelle levering.

Erg fijn dat je zelf nog een moment van levering kunt kiezen. Enige verbetering zou zijn om pallets van meer dan een ton te leveren met een kooiaap of kraan in plaats van een elektrische palletwagen. Verder niks dan lof!

Volgens afspraak!

Netjes volgens aangegeven planning, via track and trace èn gelost in telefonisch overleg. Super!

Razendsnel en foutloos!

Van verkoop binnendienst tot chauffeur alleen maar goede mensen!

Netjes verpakt snel geleverd

Netjes op gevraagde dag geleverd, op gewenste plek gezet, goed verpakt . Super!

Ik ben zeer tevreden met de dienstverlening en het product

Accurate website, zeer snelle levering, keurig verpakt, eenvoudige afhandeling en primula kwaliteit van product en service.

Goede prijs- kwaliteitverhouding met supersnelle levering.

De bestelde betonblokken voldoen aan de verwachting. Duidelijke website met ruime sortering .Gekozen voor Betondingen.nl vanwege de snelle levering( volgende dag!) en de geringe bezorgkosten.

Super communicatie

Fijne kundige medewerkers. Waarbij de communicatie prima verloopt en afspraken werden nagekomen!

Goede service en groot assortiment

Goede service, ik had de verkeerde poeren besteld. Was geen probleem. Gewoon retour gebracht en binnen een dag het geld terug gekregen. Uiteindelijk hadden ze de poeren die ik nodig had ook gewoon in het assortiment.

Prima beleving

Prima beleving en leuke tekst op de bezorging

Prima bedrijf

Goed bedrijf snelle reactie goeie service

goede afspraken

product ziet er goed uit

Snelle levering conform afspraak

Kwaliteitsproducten

snelle service

Snelle service, goed verpakt en vriendelijke chauffeur.

Top bedrijf alles goed geregeld

Toppers

goede en snelle levering

zie boven

Snelle levering met prima bezorgservice.

Snelle levering met prima bezorgservice.

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ