Goede service en snelle levering

Producten worden snel en netjes verpakt geleverd.

Super!!!

Vrijdag besteld… Maandag 12.00 u geleverd… Top prestatie!!!

Prima service.

Uitstekende service

Besteld en de volgende dag geleverd. Top!

niet volgens opdracht uitgevoerd

opdracht gegeven voor het gieten van 4 betonvoeten met een kabeldoorvoer uitkomend aan de zijkant van de voet. Kabeldoorvoer is nu van onderen, zonder overleg met ons. Omdat we de voeten op maat hebben laten maken door betondingen is het gewoon jammer dat het niet helemaal is geworden hoe we ons dit hadden voorgesteld.

uitstekend !!

prima service,snel met reageren op app berichten !

goed contact met de klant

even een telefoontje voordat de bestelling werd verzonden werkte bij ons zeer positief. de chaufeur van de vervoerder was ook prima!

Als alles zo makkelijk ging, dan...

Wist zelf niet precies welke betonpoer ik nodig had, dus eerst telefonisch contact gezocht. Zéér vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Vervolgens is de order geplaatst. De volgende ochtend stond de vrachtwagen keurig voor de deur. Kortom: - vriendelijk - behulpzaam - gemakkelijk - voordelig

Sneller dan verwacht

Artikel dat ik wilde bestellen was niet voorradig. Uiteindelijk alsnog binnen een week netjes voor de deur afgeleverd. Product voldoet aan de eisen. Maten kloppen precies.

Nette afhandeling

Al een probleem gehad met het transport maar dit was al bekend bij jullie

Top service!

Via Whatsapp contact gehad over de juiste onderdelen. Snel en vakkundig antwoord! Voor 15:00 uur besteld is ook echt de volgende dag in huis! Aanrader.

Snelle levertijd, correcte afhandeling.

Per abuis waren er 2 opsluitbanden te weinig geleverd. Per whatsapp kenbaar gemaakt. Gelijk reactie met keuze in oplossing.

Service is TOP

Vriendelijk Behulpzaam Zeer snelle levering

Snelle levering.

Goede service.

TOP !

Top ervaring...supper vriendelijke mensen !

Snel geleverd en vriendelijk contact.

Snel geleverd en vriendelijk contact.

Mooie blokken, alleen een paar beschadigd op de hoeken

Ik ben blij met het product alleen waren er een paar op de hoeken afgebrokkeld.

Super geregeld alles wordt snel en goed afgeleverd

prima kwaliteit en verzorging levering

Veel keuze en bestelling snel gereed

Veel keuze qua producten en maatvoeringen. Besteld en dezelfde dag de producten al kunnen ophalen!

Duidelijke artikelomschrijving op de website. Vlotte bestelprocedure en dito levering. Aanrader !

Snel geleverd !

Alles mooi verpakt

Wat een goede service..

De bestelde levering volgende dag ontvangen. Een zeer vriendelijke chauffeur heeft alle moeite gedaan om de opsluitbanden voor de achtertuin af te leveren. Deze service wordt enorm gewaardeerd,

Ik had om 14:30u een aantal zakken zandcement besteld en toen ik de volgende dag thuiskwam uit mijn werk stonden die netjes ingepakt op mijn oprit op me te wachten. Ondertussen heb ik het ook gebruikt en de kwaliteit van het product is ook prima!

Snelle levering en een mooi product

Super snel geleverd.En het ziet er mooi en goed verzorgd uit

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ