Snel en een mooie bank!

Zeker een aanrader, goed en betrouwbaar bedrijf Op tijd bezorgd . Niks op aan te merken

Mooie paaltjes!

We hebben de oude lelijke palen vervangen voor mooie antracietkleurige paaltjes. De paaltjes zien er uit zoals op de site word weergegeven. We hadden ze vrijdagavond besteld en maandagochtend binnen gekregen. Goede en snelle service!

Doen wat ze beloven!

Na de bestelling zeer snel bevestiging en leverdatum. Alles verliep volgens afspraak. Zeer netjes verpakt en fijn transportbedrijf. Een aanrader!

De levering ging vlot zoals beloofd

Betonnen omsluitbanden snel bezorgd

Goede en snelle levering; omsluitbanden waren netjes verpakt op een pallet. Goede kwaliteit

Supersnelle levering

Vrijdag besteld, maandagmorgen geleverd.

goed geregeld.

Via de website een betonnen bank uitgekozen. Prijsverhouding heel goed. Services met brengen was ook goed geregeld. Een aanrader als je iets zoekt in beton.

Super snelle levering en transport is super geregeld

Snelle levering, fijn vervoersbedrijf

Snelle levering. Fijn vervoersbedrijf , vriendelijk en behulpzaam

Super betrouwbaar

Snel en keurig geleverd. Vriendelijke chauffeur ook, 5 sterren!

Simpel, snel en meedenkend.

Ondertussen voor de tweede keer prefab betonnen poeren besteld. Gewenste formaat was standaard niet in assortiment. Twee mails later had ik een gepaste oplossing gevonden. Prijs technisch ook erg scherp. Levering netjes op afgesproken tijd geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar.

top

Binnen 1 dag levering binnen , netjes neergezet .

Topbedrijf qua levering en service!!!

Supersnel geleverd, betaalbaar en goed product.

Prima poeren en snelle levering

Goede, nette en snelle levering

Het is bijna BOL.com

Super ervaring! Voor 15.00 besteld is de volgende werkdag al geleverd! Top! Voelt als BOL.com. Ga zo door.

Sneller dan het licht.

S avonds bestellen en s morgens geleverd.

Top! Uitstekende service en snelle levering!

Ik had te weinig besteld en kwam hier vrijwel direct achter. Gelijk een mail gestuurd. Geen enkel probleem, kon bij mijn bestelling opgezet worden zonder extra bezorgkosten. Blokken zijn ook erg mooi. Wij zijn erg tevreden!!

Snelle en correcte levering

Prima website, snel en goed alles kunnen bestellen. Prima en snelle levering.

goede kommunicatie, snelle levering en vriendelijke chaufeur

supper

Goed produkt maar slechte en verkeerde levering

Vorige week vrijdag werden mijn L profielen geleverd. Eerst en vooral werden de L-profielen op de verkeerde plaats afgeleverd. De man die de levering deed belde mij toen hij reeds ter plaats stond en niet een half uur er voor. Daarbij kwam dat hij weigerde om 20 minuten ter plaatse te wachten en tevens weigerde de L profielen op de door mij aangeduide plaats te zetten. Volgens hem was het niet mogelijk de profielen daar te plaatsen. Ik heb op deze plaats al 10 tallen leveringen laten zetten en ook leveringen die groter zwaarder waren. Hierdoor hebben wij 4 uur extra tijd nodig gehad om de profielen met een kraan op de juiste plaats te krijgen maar toen moest de grootste verassing nog komen. Er werden 8 L profielen geleverd van 1 meter hoog en 4 van 80cm hoog ondanks ik er 12 bestelde en betaalde van een meter hoog. Gevolg opnieuw meer en langer werk. Extra stabilisé moeten kopen enz…. Dit was zeker geen goede levering en niet voor herhaling vatbaar.

super

besteling geplaast netjes op de hoogte gehouden via de mail en bezorg op de dag dat ze aan gaven via de mail vriendelijke bezorger alle informatie goed aan geven op de website al met al zijn wij helemaal tevreden

Maken belofte waar!

Duidelijke website; Eenvoudig bestelproces; Correcte aflevering.

Zeer fijne ervaring optijd geleverd en de producten zijn zeer goed en stevig verpakt.

Zeer positieve ervaring met jullie bedrijf. Ik zal jullie zeker aanraden bij mensen opzoek naar jullie producten. Hartelijk dank voor de goede service.

Snel!

Dinsdag ochtend besteld, woensdag ochtend alles netjes aangeleverd in huis.

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ