Voel me echt een gewaardeerde klant.

Net bedrijf met mooie producten en netjes geholpen. Kan ik zeker aanbevelen.

Okidokie!

Snel en recht en hard, en prima!

Alles perfect in orde

Ik schrijf zelden beoordelingen, maar de mate waarin betondingen oog voor details heeft steekt met kop en schouders boven uit wat ik bij andere online bedrijven meemaak. Daarom moest ik nu wel iets schrijven. Verpakking is perfect en met oog op voorkomen schade gedaan, er wordt de tijd genomen om je spullen goed afgeleverd te krijgen. Erg blij ermee.

Ik heb u elementen besteld en het was superfijn dat deze loodzware blokken bezorgd werden, want die wil je niet zelf moeten tillen in je auto! :) ziet er ook allemaal goed uit! Naar wens dus.

Snelle levering, heel blij mee!

Ziet er mooi uit, goed verpakt en op tijd geleverd

Uitstekend meegedacht om aan mijn wens te kunnen voldoen!

Bij afhalen blijkt het door mij bestelde product niet te voldoen. De medewerker van Betondingen is direct op zoek gegaan naar een alternatief en dat is prima gelukt! Kortom: een uitstekende service!!

FANTASTISCH

Zeer behulpzaam. Inhoudelijk goed onderlegt, wie je ook aan de telefoon krijgt. Vriendelijk, super, een betere service zou ik niet kunnen bedenken! Marjan Wauben, Sittard

Makkelijk te bestellen. Snelle levering en goede kwaliteit

Voor herhaling vatbaar

Dringend opzoek naar mooie pallisades en zo terecht gekomen bij jullie.

Top spullen, snel en goed bezorgd

Hadden met spoed nog wat spullen nodig, werden keurig netjes tot op de stoep (die niet makkelijk bereikbaar is) bezorgd. Ook de meest betaalbare webshop die vindbaar was.

Erg goede service

Prima hulp bij telefonische informatie.

Snel, compleet en op de plek dat ik wilde

Vandaag besteld, morgen in in huis. Extra aandacht met persoonlijke sticker, pen en notitieblok. Chauffeur zette het super net weg. Beton was natuurlijk goed. Big smile!

snelle en efficiënte service

kleine minpuntjes - exacte levertijd was op de dag van levering om 06:30 niet ontvangen, vrachtwagen arriveerde kort voor 08:00; lees de product beschrijving in detail, ik nam aan dat het l x h was, diameter (40 x 50 cm, 6 cm) - eigenlijk is het h x l, diam. Misschien een idee om na de cijfers de letters te vermelden - 40 h x 50 l, 6 cm diam voor niet-geconcentreerde mensen zoals ik.

Just good , ontvangst , aankleding receptie Good

Wat een keurige aflevering van onze betonpoeren. We hebben ook de gehele verzending kunnen volgen. Heel fijn.

Snel en goed geregeld

Snel en goed geregeld. Bezorger kon met palletwagen achter het huis komen dus hoefde niet ver te sjouwen met die 80 kilo zware beton elementen. Top !

zeer tevreden

vriendelijke mensen, netjes gewerkt en alles was op voorhand goed geregeld. Ze waren sneller weg dan ik had verwacht en de prijs was zeker redelijk!

Snel, klantvriendelijk professioneel

Snel, klantvriendelijk professioneel, alleen telefonisch niet berekbaar.

Prima levering maar de bezorging…

Heb ik m’n hele leven nog nooit zo een chagrijnig van een chauffeur meegemaakt!

Prettige en soepel communicatie!

Bij de bestelling werd er goed meegedacht. Ik voelde me prettig geholpen. De aflevering werd zonder problemen gepland op het tijdstip dat me goed paste.

Precies verlopen zoals beloofd opdr site

Snelle levering tegen geschikte prijzend Bezorging door een keurig bedrijf. Niets op aan te merken. Zou er zeker weer bestellen!

Snel en goed geleverd

Snelle levering en goed verpakte goederen. Niets op aan te merken.

Zeker terug bij jullie bestellen.

Volledig perfect

10 Bossekamp