Snelle service en erg klantvriendelijk

Snelle service en klantgericht. Wel zwaar die (bet)ondingen…;-)

Snel geleverd, duidelijke communicatie, goed product.

Uitstekend geholpen

Bestelling binnen 2 dagen afgeleverd !!

bestelling ok! aflevering (in de achtertuin) ok !!! kwaliteit ok!

Tijdige levering, moeilijke plaats om te leveren maar chauffeur keurig opgelost!

prima prijs, snelle levering

xx

Goede service van de chauffeur!

Het bestellen ging eenvoudig. De volgende dag werd de bestelling geleverd. De chauffeur was vriendelijk en behulpzaam bij het plaatsen van de producten op de door mij gewenste locatie.

Besteld ,betaald en binnen 2 dagen ontvangen wat ik had besteld. netjes en solide verpakt.

Prima bankje

Betonbankje dat we besteld hadden was niet op voorraad. Bankje werd voor ons gemaakt met een net mailtje met verwachte levertijd. Levertijd was verstreken maar op de website stond inmiddels wel weer voorraad. Na 1 telefoontje kon bankje volgende dag al geleverd worden. Product is volgens afspraak en netjes voor de deur afgeleverd.

Snelle levering en goede prijs

Zeer compleet programma in prefab beton, goede prijzen en snelle levering.

Fast delivery, relatively low delivery cost

Fast delivery

Gister besteld vandaag op de stoep. Top top

Supersnelle levering

Een van de weinigen waar men betonnen stapelblokken op voorraad heeft. Inclusief de hoekstukken. Helaas zijn de stapelblokken niet allemaal exact gelijk (+/- 1mm) waardoor je af en toe toch een opening of een ietwat scheefliggende blok krijgt (welke je weer met wat truukjes rechtkrijgt)

Goede prijs. En nettjes geleverd.

De prijs van de snel beton was heel goed. En het product werd netjes op pallet geleverd. De chauffeur was zelfs zo aardig om de pallet achter te zetten.

Tevreden

De transporteur maakte zich er makkelijk vanaf. Er zou mij bezorgkosten in rekening worden gebracht omdat transporteur het adres niet kon vinden. Was het daar niet mee eens. Er is daardoor geen extra kosten door betondingen in rekening gebracht. Mijn volgende orders zullen zeker volgen

Goede service en klantvriendelijk

Prima geholpen, prettig contact.

Uitstekend!

Levering volgens afspraak, vriendelijke chauffeur. Alle betonblokken waren heel en mooi. Alles verlieo volgens planning en product voldoet aan verwachting. Dus van mij krijgen ze een tien!

Klantvriendelijk en geleverd volgens afspraak

Goed geholpen en snelle reactie op vragen en mails. Geleverd volgens afspraak.

Super vriendelijk, meedenkend en behulpzaam bedrijf.

Zoals de zin hierboven.. niets aan toe te voegen.

Snel geleverd met prima service

Vlak voor het weekend besteld en de dinsdag daarop netjes op een pallet geleverd. Bezorger kwam keurig op tijd, belde kwartier vooraf nog om te verifieren. Pima. Bij aflevering heeft hij de pallet zelfs om het huis gereden tot vlak bij de werkplaats.

Gewoon top geregeld

Alles goed en netjes bezorgd

Wat een fijne ervaring bij betondingen iets bestellen

Allereerst ben ik geweldig geholpen door de klantenservice toen ik vroeg wat ik precies nodig had voor mijn overkapping. Vervolgens wordt de bestelling dan ook de volgende dag al bezorgd. En wat dan leuk is is de persoonlijke touch; er zit een persoonlijk berichtje bij en een opschrijfblokje met pen. Als ik weer betondingen nodig heb weet ik waar ik het ga halen!

Zeer snelle levering

Eerst ergens anders besteld met de belofte binnen 5 werkdagen levering. Later de bevestiging van die order van de fabrikant..levering tussen 1 en 8 september..meteen maar geannuleerd en bij betondingen besteld en zeer snelle levering en een heel nette chauffeur. Kost wel wat duurder maar de snelle levering was top ..ik kon weer verder

Prima product maar wat late levering

Producten voldeden aan de verwachtingen maar levering deed op zich wachten.

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ