Klasse

Mooi op tijd geleverd

Keurig en snel.

Duidelijke website met ruime keuze. Fatsoenlijke bezorgkosten. Keurig op tijd geleverd, degelijk verpakt. Alleen jammer dat die betondingen allemaal zo zwaar zijn :-)

Netjes en betaalbaar

4 betonpoeren besteld terwijl deze niet op voorraad waren. Binnen 2 weken netjes tot in de tuin geleverd.

Alles perfect!

Gemakkelijk bestellen, goede prijzen en perfect volgens verzoek en afspraken geleverd. Kan niet beter!

Super goed geholpen, medewerkers uitstekend !

zeer juist en goed geholpen. Alleen werd er beloofd en daar betaal je ook voor, de zending zou voor 10 uur afgeleverd worden, maar helaas was dat 11 uur.

Goede service en producten.

snelle levering en alles netjes compleet

Snel geleverd, goede kwaliteit en netjes compleet.

Naar mijn bestelling die ik had gedaan moest ik een wijzig doen en dat ging zonder onophoudelijk en op tijd geleverd op een pallet Naar waar om gevraagd was en levering ging ook snel binnen 2dagen was het geleverd super

Duidelijke website en zeer snelle levering, gewoon super!

enorm goed behandeld en zeer vriendelijk.

super.

geen opmerkingen alles goed

alles correct geregeld

Super goede service

Kwam uit Den Haag om een paalmuts te halen, dacht dat dit besteld was. Dit bleek niet het geval te zijn. Dus ter plaatste besteld met de hulp van Betondingen. Kon wel een week of wat duren o.a door de bouwvakvakantie: Ongeveer 1 week later een telefoontje en een mailtje,!De paalmuts lag klaar om afgehaald te worden:!Meer service kan niet, dus nogmaals bedankt.

Heel goede hulp chauffeur

Pallet kapot waarop de banden stonden. Chauffeur heeft ze zonder problemen achter het huis gedragen!

Vriendelijk personeel! Goed geholpen.

Klantgericht meedenken

Het zijn de kleine dingen die het doen,notitieblokje,pen,naam op bestelling.Bestelling correct ingepakt afleveren,vervoeder laat even weten waar het pakket achtergelaten heeft.

makkelijk besteld, en heel snel geleverd.

We hebben twee huisnummers besteld via de website. Communicatie, afhandeling en levering verliepen prima. Dank daarvoor.

Simpele order, verkeerd besteld, maar wel snel hersteld.

3 betonpoeren waarvan 1 met regenwaterafvoer besteld en 3 tegels. Echter bij aflevering bleek de betonvloer met regenwaterafvoer er niet bij te zitten.

Keurige communicatie

Voor herhaling vatbaar

Toppers!

Vriendelijk en behulpzaam personeel!

Makkelijk en snelle levering

Gewoon goed

Prettige ervaring van begin tot eind

Het bestellen en betalen op de site, de communicatie over de status van de orderverwerking en de levertijd, het contact met de klantenservice: alles verliep zeer prettig. Bij de reviews had ik wel al gezien dat klachten vooral gaan over leveringen die ineens voor de deur staan. Dit is inderdaad een aandachtspunt; ik had via de site aangegeven graag een uur voor de levering een melding hiervan te krijgen (dit is een optie die Betondingen aanbiedt), maar alsnog stond de koerier ineens voor de deur en kwam de melding pas 3 uur na levering aan. Gelukkig was ik wel gewoon thuis op dat moment en niet net even nog boodschappen doen oid.

Levering volgens afspraak

Goede communicatie levering geschiede precies volgens afspraak

Snel geleverd goede prijs.

Via internet gevonden, besteld wat ik nodig had en de volgende dag geleverd. Prima service.

Snel en goed geregeld

Snel en perfect geregeld