Bestelde artikelen stonden dezelfde dag al klaar om af te halen. Aardige en behulpzame medewerkers op het kantoor bij het afhalen.

Op tijd, compleet, goed verpakt, voldoet aan m'n verwachtingen

Gewoon goed

Alles wat ik nodig had geleverd op dag dat ik thuis was. Wat willen we nog meer…

Zoals het hoort

-Alles lag klaar -Vriendelijk ontvangen en geholpen -Juiste materialen

Snel en goed geleverd

Alles ziet er prachtig en netjes uit

Snelle levering van goed materiaal

Alles op een pallet en vlot geleverd.

Super goed geregeld.

Heel makkelijk te bestellen en bij het afhalen wordt alles snel en vriendelijk geregeld.

Goede cominucatie

Echter jammer dat we 2 keer bezorg kosten moeste betalen.

Snel en helemaal zoals beschreven!

Zeer snel geleverd door vriendelijke man, u-elementen nog mooier dan op de foto!

Snelle levering van goede producten

Al een keer eerder een betonnen knikkertegel gekocht bij betondingen, nu wat groter werk (stapelblokken en opsluitbanden). Super snelle levering een dag na bestelling, nette mails en de stapelblokken en opsluitbanden waren perfect.

Goed geregeld.

Doen wat ze zeggen.

Mooi product, snel geleverd.

Snel geleverd. Product voldoet aan verwachting. Zit goed en degelijk verpakt.

Goede site, goede prijs, snelle levering

Heel snelle levering, goed materiaal. Op de dag van de levering hield de chauffeur me op de hoogte van het tijdstip dat hij ging leveren.

Prima zaken mee te doen.

Goede producten, snel bezorgd.

Zeer prettig

De dame aan de telefoon was erg behulpzaam en geduldig. Vragen werden goed beantwoord en hetgeen wat ik gekocht heb stond op de afgesproken tijd klaar. Een vriendelijke dame liep met me mee naar de plek waar alles klaar stond. Een verademing om met dit bedrijf zaken te doen.

Schitterend materiaal

Materiaal is schitterend. Paar jaar geleden ook een betonnen bankje gekocht, ook heel mooi. Goed geholpen aan de telefoon. Snelle levering na geplaatste bestelling en goed op de hoogte gehouden op de dag van levering.

Superieur!

Wat een service, snelle levering en martiaal lijkt wel van goud! Bedankt!

Supper

Het is allemaal heel makkelijk te vinden op de site. Als je wat aparts heb besteld, dan bellen ze je na om te controleren of je het wel goed heb besteld. Gewoon in een woord SUPPER.

Snelle, correcte levering

Supersnel geleverd, goede verhouding prijs-kwaliteit

Goed product en prettige bezorging.

Van info over product tot aflevering aan de deur prima geregeld.

Super service

Meerdere maten betonbanden besteld via betondingen. Zeer te spreken over de service. Duidelijke communicatie en netjes geleverd volgens afspraak.

Nogal duur gezien de beschadigingen

Ik had niet verwacht dat de poer op een pallet met steekwagen werd aangeleverd. De zak beton was zo strak aangebonden dat het papier is gescheurd. De pen is licht verbogen door het vacuüm trekken met plastic. Als ik had geweten dat het zo verpakt werd had ik het niet gekocht.

Snelle en correcte levering

Had verwacht dat in coronatijd de bestelling vertraging op zou lopen; de bestelling werd echter snel en correct (binnen 2 dagen) geleverd. Top!

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ