Vanwege 24 uurslevering besteld op deze site is de bestelling incompleet. Erg jammer gezien de prijs

Zie titel. Hoge prijs voor beloofde snelle levering die incompleet was. M.I. Is de hoge prijs het dus niet waard. Hopelijk gaan leveringen beter bij andere.

Snelle levering perfecte service.

Goede service snelle levering met eigen koerier. Dus geen last van vertragingen van Post.nl. Top.

Beter adviseren ivm op maat zagen

Ik moest een terras van 180 x 240 cm omranden en moest daarvoor standaard lengtes op maat laten zagen. De hoekstukken die zijn gebruikt zijn gegeven als 20x20 cm geen binnenmaat is gegeven terwijl die (14x14) cruciaal is om de juiste lengtes te bepalen. U begrijpt het al ik moest ter plekke een aantal stukken met de slijptol zelf nogaals op maat zagen. Beter doorvragen dus bij klantenservice om tot de juiste bestelling te komen. 30 euro voor niets uitgegeven en veel gedoe.

Top geregeld.

Keurig volgens afspraak. Chauffeur zette de pallets ook nog helemaal achterin de tuin. Persoonlijke sticker met je naam op het pakket, met nog een pen en kladblok bij de afleverbonnen.

Goed product, uitstekende service!

Uiterst vriendelijke medewerkster liet me (op verzoek) weten wanneer onze bestelling werd geleverd. Precies op tijd kwam de chauffeur de straat ingereden. Hij zette de keurig verpakte betonnen u-elementen zo dicht mogelijk op hun uiteindelijke plek. Wat een topvent! Met andere woorden: ik ben dik tevreden over betondingen.nl.

efficiënt

besteld voor 15hr, de dag erna levering om 14hr. levering was gemakkelijk en vlot. perfect gewoon.

Snel geleverd zoals beloofd

Moet de stapelblokken nog verwerken. Super snel geleverd geleverd en het pakket ziet er top uit. Tot nu toe niks op aan te merken.

Mooie site, veel keuze, snel geleverd voor scherpe prijs

Op zoek naar U-blokken in Antraciet. Snel gevonden op Betondingen.nl en na bestelling in 24u geleverd. Mooi diep van kleur en in perfecte staat geleverd.

Super klant gericht

Super klant gericht

Spullen zijn goed, tijdstip van levering niet

Het is natuurlijk super service als je een dag van te voren al kunt zien in welk tijdsinterval (17:00 - 19:00) de spullen geleverd worden. Maar als ze dan toch om 15:30 geleverd worden is dat tamelijk verrassend. Desondanks kan ik deze webshop prima aanbevelen.

Goede kwaliteit en snelle levering.

Ik had de betonnen u elementen besteld en kon netjes aangeven wanneer ik ze bezorgd wilde krijgen en daar waren ze dan. Mooie producten ben er erg blij mee maar wel erg zwaar. Er was geen mogelijkheid om ze op de plek te krijgen waar ik ze wilde hebben. De elementen waren 79kg per stuk dat til je niet gemakkelijk even weg in je eentje gelukkig konden vrienden helpen. Maar een verbeter punt zou zijn als er met de bezorging iets meer hulp zou zijn om ze op de juiste plek van bestemming te krijgen. Maar verder top zaak en top producten.

Correct volgens de afspraak

Super snelle levering en top chauffeur

Beton blokken besteld en werden de volgende dag geleverd. Chauffeur heeft de blokken met pallet wagen om het huis heen gereden zodat ik minder hoefde te tillen met die blokken van 40kg. En dat om 07.30 uur in de ochtend. Heel blij mee! Gr. Polack

Prima en snelle reactie van de klantenservice. Zeer snelle levering en uitstekende kwaliteit.

Snelle en nette levering

Snelle en bijzonder goed verpakte levering.

Heb de spullen nog niet opengemaakt maar de bestelling was makkelijk geplaatst en de levering was super. Vriendelijke bezorgdienst die belde vantevoren! Zou het iedereen aanbevelen die betondingen wilt ;)

Snel en netjes geleverd

Mooi dat je niet gebonden bent aan minimale afnames.

Snelle levering en goede prijzen

Prima, snelle en goede service!

Jammer dat de eerste bezorging van elementen verkeerd was maar de volgende dag is dit gelijk gecorrigeerd

Snelle levering, prima prijzen

Snelle levering, prima prijzen

Uitstekende service!

Op een doordeweekse dag heb ik gebeld om een bestelling voor L profielen te plaatsen voor de volgende dag. Ondanks dat dit later was dan 15.00 uur, kon deze bestelling nog geplaatst worden wat ontzettend fijn was! De volgende ochtend om half 8 stond de bestelling al voor de deur en zelfs al helemaal met de pomp wagen voor de deur gezet! Enorme complimenten voor de bestelling en afhandeling van de producten. Perfecte service en vriendelijk personeel!

Prima ! snel geleverd

Snelle levering van de juiste materialen. Goede kwaliteit en alle afspraken nagekomen

Snel geleverd en mooie blokken!

Hele strakke blokken. Mooi van kleur. Ze kwamen mooi verpakt op een pallet binnen.

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ