Had per ongeluk een verkeerde besteling ontvangen, maar dit is meteen super opgelost door de mensen van Betondingen. Bedankt.

Goede snelle afhandeling

Goede nette en snelle afhandeling van mijn bestelling.

Zeer goede service

Zeer aan te bevelen

Snelle levering en goede service.

Fijne service

Ik heb een betonsokkel besteld, deze kon ik op de gewenste datum, tijd en locatie af laten leveren, dit is perfect gegaan. De man die het gevaarte kwam afleveren was heel vriendelijk en behulpzaam. Deze heeft de locatie waar de sokkel gelost was netjes met geel/zwart lint en een kaart afgezet. Kortom heel erg tevreden

Snelle levering goed verpakt

De levering was de volgende ochtend. Perfect verpakt.

Snel, vriendelijk, duidelijk, goede kwaliteit. Volgende keer graag weer.

Snel, vriendelijk, duidelijk, goede kwaliteit. Volgende keer graag weer.

Alles netjes optijd afgeleverd

Snel en makkelijk.

Toppie!

Op vrijdag een bestelling gedaan, en op maandag werd het geleverd, geheel volgens afspraak. De pallet was netjes geseald, en een vriendelijke chauffeur heeft het op de gewenste plek neergezet. Goede kwaliteit/prijsverhouding en wat ook belangrijk is, lage verzendkosten! Betondingen heeft er zeer zeker een klant bij! Bedankt.

uitstekende vlotte aflevering van de materialen.

Vlotte complete levering op gewenste dag en een uitstekende chauffeur die alles op gewenste plek neer zette.

Echte aanrader

Snel en netjes geleverd binnen het aangegeven tijdsblok tegen een prima prijs.

Snel en compleet geleverd

Supersnelle levering

Vandaag besteld en morgen in huis. Al 2x iets besteld en 2x een aardige chauffeur die alles netjes op zijn plek zet. En als klap op de vuurpijl krijg je een gratis pen bij je bestelling! Wie wil dat nou niet!

Mooie spullen en prima bezorging

Mooie spullen Prima bezorging

top

goed geregeld. netjes bezorgd

Prima service!

Duidelijk ,en het geleverde goed verpakt!klasse.

Mooi op tijd ook. Best een beetje medelijden met de chauffeur. S'morgens om 7.45u al in Sappemeer zijn (Groningen) en dst vanuit Zaltbommel. Petje af

Erg snel geleverd en van goede kwaliteit

Wij hadden aardig wat stenen besteld op betondingen.nl en de reden dat wij het hier besteld hebben is zowel de snelle service als de prijs. Erg tevreden met de producten die we gekocht hebben.

U-blokken besteld. Goede prijs, transportkosten heel redelijk. Wat zijn die dingen zwaar !

perfecte en snelle levereing

super snelle levering...uistekende communicatie!

Ik ben blij met jullie!!!!

Goeie spullen. Snel geleverd. Netjes op z'n plek bezorgd.

beter kan niet

gisteren besteld dag erna bezorgd!

Duidelijke website, snelle levering

Duidelijke website, uitgebreide keuze, snelle levering

Fijn dat ik jullie op internet heb gevonden.

Het gevonden produkt voldoet prima. Zonder internet had ik jullie nooit gevonden.

Competitief, vriendelijk, reactief. Het enige die te verbeteren is, is de tracking software die eigenlijk tot niets dient of niet naar behoren werkt. Gelukkig heeft de commerciële dienst dit verholpen.

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ