Duidelijke website, snelle levering

Duidelijke website, uitgebreide keuze, snelle levering

Fijn dat ik jullie op internet heb gevonden.

Het gevonden produkt voldoet prima. Zonder internet had ik jullie nooit gevonden.

Competitief, vriendelijk, reactief. Het enige die te verbeteren is, is de tracking software die eigenlijk tot niets dient of niet naar behoren werkt. Gelukkig heeft de commerciële dienst dit verholpen.

Vlotte correcte service

Zeer tevreden over website, orderopvolging en levering.

Bestellen ging makkelijk, er werd geleverd op de gewenste leverdatum, de stenen werden zo dichtbij mogelijk neergezet, alles ging perfect, mocht ik weer wat nodig hebben bestel ik weer bij betondingen.

Goede correcte&snelle reactie

Goede snelle reactie

Snel en top

Goede service, goede prijzen, snelle.levering. Top!

Snelle verwerking en bezorgen tot aan de deur. Gewoon super.

Snelle en correcte levering

Eenvoudig bestellen, snelle levering en lage bezorgkosten. Prima

Vlot geleverd

Enige minpunt: De pallet geraakte bij ons niet verder dan de rand van de straat aangezien er nog geen verharding is. Verder vlotte levering door een vriendelijke chauffeur tegen een juiste prijs.

Geweldige leverancier

Snelle levering en goede service. Een leverancier om vaker zaken mee te doen

Supersnelle levering, afgeleverd op de aangegeven plek en prettige communicatie daarover.

prima product voor een prima prijs.

vlotte afhandeling en correcte ontvangst. wel met 2 dagen vertaging bij de courier, verder prima en mooi product. kleine opmerking.. hoe moet je de cijfers ophangen, ik mis ff een korte beschrijving.

Duidelijk, redelijk scherp geprijsd en zeer snel geleverd

Bestellen en leveren zoals afgesproken. Niets op aan te merken!

Komen afspraken na en snelle levering

Bestellen ging vlot duidelijke site en snelle levering

Goede kwaliteit, snelle levering!

Als de chauffeur komt leveren, worden wij graag gebeld, zodat we kunnen aangeven waar we willen dat het wordt neergezet.

Uitstekend. Snel en voor levering netjes gebeld. Zeer tevreden

Vriendelijk personeel, goede service

Snel gevonden wat ik hebben wil en geleverd binnen 24 uur.

Ik kwam jullie tegen op internet, kon gelijk bestellen en de bezorgkosten vielen reuze mee. Top, snelle levering en prima kwaliteit.

Prima producten, prima service

Goede prijs-kwaliteit. Stipte levering.

Top bedrijf

Wat een super bedrijf en snelle levering!

Fijne service

Betondingen communiceert goed en bij de aflvering werd er extra nagedacht over een betere plek voor de stenen. Super!!!

Snelle levering, en goede service. Achter in de tuin gezet met een pompwagen.

Beton saai? Niet bij betondingen

Supersnelle levering van een aantal betonbanden, snelbeton en stoeptegels. Goed ingepakt op een pallet en mooi strak geplaatst waar de werkzaamheden moesten plaatsvinden. Zelfs een persoonlijke touch met een grote leveringsticker. En de naam is natuurlijk fantastisch

Kwalitatief product en op tijd bezorgd

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ