Kwalitatief product en op tijd bezorgd

gunstig geprijsd, leveren op afgesproken datum

prettig bedrijf wat de afspraken nakomt. prijs/kwaliteit is prima.

Mooie spullen en super eenvoudig af te halen!!!

Een paar U profielen nodig, online besteld en eenvoudig af te halen

Beschadigd en geen kwaliteit

Spullen zijn verzonden in een gewone kartonnen doos met piepschuim korrels, 2 beton blokken los in een doos werkt niet. Pak het strak in, nu was de doos geheel kapot door het schuiven en omvallen van de blokken. Draadeind wat aan het beton was bevestigd zat 5mm uit de midden, en er zat geen stelmoer op. Daarnaast waren van (op 2 na) alle hoeken van het beton afgebrokkeld en lelijk. Conclusie, word denk snel gemaakt, lucht niet goed uit natte beton getrild en geen keuring voor verzenden. Er zat wel een kladblokje en pen bij...........maar dat verzacht het geheel niet.

Keurig verzorgd en volgens afspraak

Mijn bestelde materialen waren keurig op afgesproken datum geleverd en op locatie zeer vakkundig weggezet door chauffeur. Bij inspectie bleek 1 item schade te hebben, en ook dat werd weer proffessioneel opgelost. Dit bedrijf is een echte aanrader.

eerst prima, alleen krijg je een ander product dan op de site staat vermeld, dus oplichting

Helaas staat het bedrijf niet open voor redelijke oplossingen, maar verschuiven het probleem naar de klant. Niet zomaar iets bestellen dus!

Gevraagd aan de chauffeur of mijn bestelling aan de achterkant van ons huis geplaatst kon worden waardoor hij moest omlopen met pallets en dat was allemaal geen probleem. Ik had een aantal vragen verstuurd via de mail en daar anticipeerde ze vrij vlot op fijne service. Bestelling was ook goed verpakt.

Bestelling incompleet geleverd maar een mailtje en t werd direct opgelost. Top

Netjes en snel geleverd

Mooie muur afdekkers

Puntje van afleveren.

Snelle levering, alleen de arme chauffeuse is op pad gestuurd met een bakwagen en een handmatige palletwagen. Ze kon de 4 pallets van elk dik een ton niet lossen, gelukkig had ik een shovel met palletvorken bij huis om haar te helpen. Even een aandachtspuntje dus, niet iedereen heeft dit soort materieel..

Helaas kon ik om 6 uur nog niet zien wanneer ze zouden afleveren. Gelukkig was ik nog net op tijd om half negen om de bezorger de weg te wijzen. hoe de producten zijn kan ik nog niet voldoende over zeggen ze staan nog ingepakt maar het ziet er goed uit

netjes geleverd en lekker snel

Super snel en goed

De transporteur heef de pallet met bank keurig neergezet in de voortuin. Zodanig dat het eenvoudig was de bank op zijn plaats te zetten.

Lekker snel bezorgt

En staat mooi

Goede super snelle service ,ook het vervoersbedrijf is z’n afspraken goed nagekomen ,dus zeer tevreden

Goed !

Voldoende op voorraad, ophalen geen probleem, diverse betaalmogelijkheden. vriendelijke mensen

Fijne manier van bestelling, aflevering verliep snel en het werd gezet waar ik het wilde. Leuke brief en pen zaten bij de bestelling.

Superleuk cadeau

We kregen een prachtig cadeau voor ons nieuwe huis; betonnen cijfers voor naast de voordeur. Familie Hoogenboom; dankjulliewel en tot ziens

Zoals beloofd!

Niet meer of minder dan perfect volgens afspraak. Stapelblokken besteld, goedkoopste die ik kon vinden, extreem snel geleverd en zeer goede kwaliteit.

Service tot in de tuin.

We wonen aan een pad, maar de betonbielzen werden met plezier tot in de tuin afgeleverd.

heel goed

site is alles duidelijk aangeven, levering keurig netjes binnen de aangegeven tijd

Super netjes gedaan.

Snel en zeer netjes geleverd. Super mee gedacht met het leveren.

Prima service snelle reactie op vragen

Had een vraag over maatwerk. Prima en snel beantwoord. Complimenten!

Goed product, juiste levering, prettig en vriendelijk overleg

Erg slechte ervaring.

Beton zaken bestellen van ca 1200 kg en dan afleveren met een koeriersdienst die niet anders kunnen lossen dan met een palletwagen. Erg amateuristisch.

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ