Erg slechte ervaring.

Beton zaken bestellen van ca 1200 kg en dan afleveren met een koeriersdienst die niet anders kunnen lossen dan met een palletwagen. Erg amateuristisch.

Na dat ik alles had besteld was ik toch nog iets vergeten. Na 1 telefoontje kon het nog aangepast worden. De bezorging was optijd en erg netjes

Alles netjes optijd, verpakt met zorg en keurig bij de voordeur op een pallet geleverd. Compliment vd chauffeur!

Vriendelijke en correcte behandeling,top

Supersnelle levering

Kregen van originele leverancier bericht dat stapelblokken niet geleverd konden worden. Uiteindelijk via internet bij Betondingen uitgekomen en binnen paar dagen en keurig op tijd geleverd. Superservice! En dat terwijl het bij andere aanbieders vaak weken zou duren.

Goede website groot aanbod de spullen zien er netjes uit snelle service precies volgens afspraak geleverd door enthousiaste chauffeur

Aanrader

Levering exact volgens afspraak en zeer goed verpakt, zodat het ook nog even kan staan als dat nodig is. Aanrader!

Helemaal goed

Snelle levering en super service

perfect en optijd geleverd

perfect op tijd geleverd

Snel, professionele en persoonlijke service

Spullen op voorraad en daardoor snelle levering op ons project, helemaal top

Snelle levering helemaal top

snelle en goede levering.

Duidelijk, netjes en correct

Heel snelle levering

Beton mutsen besteld Snel geleverd binnen 24 uur had ik ze binnen. Alleen had wel even vermeld mogen worden dat de onderkant niet strak is afgewerkt. Verder prima service.

Perfect!

Rond het middaguur besteld en de volgende ochtend al om 7:30 geleverd. We konden direct aan de slag met deze prachtige materialen. Producten zijn volledig zoals omschreven op website, en voldoen aan onze verwachtingen.

Goede service en op tijd geleverd voor een mooie bezorgprijs.

Top Bedrijf.

Vlgs planning geleverd. Super geregeld

Mooi product, fraai in zijn eenvoud

Leuk als kast, tafel of zitje in de tuin

Snelle en nette levering van goederen

Mooi product

Antraciet kleurige muurafdekkers zien er mooi uit en zonder gebreken

Super, nette ervaringen gehad!

Meerdere bestellingen gedaan. En net Telefonisch contact gehad, mevr. Heeft me fijn geholpen, ik ben super tevreden!

Duudelijke website en snelle en vriendelijke levering

Duidelijke website, nette prijzen, snelle levering, netjes verpakt en gelabeld.

Goede service en communicatie bij bestellingen

Waren per ongeluk 2 bestelde poeren niet geleverd van de 10. Na telefonisch contact gelijk aktie ondernomen door betondingen en de volgende dag had ik ze al weer ontvangen. Top service.

komen afspraken na

zie hier boven