Correct, snel en mooi grind

Een leverancier die ook waar maakt wat beloofd wordt.

Na de gedane bestelling direct een juiste bevestiging. Meteen een juiste factuur zoals vermeld bij de bestelling. Toch nog een korte levertijd ondanks niet voldoende voorraad. Transport uitermate goed geregeld via transportbedrijf Doesburg. Leuk dat we op deze manier zaken hebben kunnen doen.

Snelle levering en goeie kwaliteit

Snelle levering en goeie kwaliteit

Geweldig!!

Grandioos!!

Verbaast...

De opsluitbanden zijn super snel geleverd. Tegenwoordig heb je lange levertijden maar niet bij bBetondingen. Ze komen hun afspraak na, voor 15 uur besteld volgende dag in huis ondanks dat we in de provincie Groningen wonen. Wij zijn erg tevreden over dit bedrijf.

snel geleverd

Bij aankomst netjes te woord gestaan en effe daarna ook snel geholpen.

Snel geleverd, goed materiaal

Snel geleverd, goed materiaal

Snelle levering en een goede prijs

Vrijdag besteld, dinsdag de spullen afgeleverd en voor een goede prijs

Ze doen wat ze beloven en het product voldoet aan de verwachting. Goed geregeld!

Prachtige cijfers

Hartelijk dank voor de mooie cijfers! Een sieraad aan het huis!

Snelle levering,helemaal prima

Goede producten, goede prijs

Een van de weinige bedrijven die 12x12 betonpoeren verkoopt.

Goede snel service, kwaliteit product

Goede snel service, kwaliteit product

Super snelle levering met persoonlijke touch

Via de duidelijke website snel een order kunnen plaatsen. Levering precies hoe dat het vermeld staat op de site. Fijne communicatie omtrent de levertijd op de dag zelf. Alles goed verpakt geleverd, met een persoonlijke groet aan ons gericht bovenop de pallet. Geweldig.

Geweldige service

Snelle levering en

2x een zeer snelle levering plus de klantenservice via de app is ook top. Niks op aan te merken!

zeer snel geleverd

Zeer snelle levering. Waar bij concurrent drie weken levertijd was was mijn bestelde op voorraad en volgens afspraak de volgende dag op vooraf aangegeven tijd bezorgd. Zeer accuraat. O ja niet te vergeten de prijs van de goederen zeer concurrerend en bezorgkosten dusdanig laag dat ik er niet zelf voor had kunnen rijden

Maandag rond 12u 2 pallets aan betonblokken besteld. Dinsdag om half 9 stonden ze op de stoep, en geen enkele was beschadigd! En dit alles voor een hele eerlijke prijs. Zeer goede ervaring, deze webwinkel onthoud ik zeker!

Duidelijke website, snelle levering.

Duidelijke website, snelle levering.

Goede service!

Ik ben zeer positief over dit bedrijf! Zeer snelle levering maken ze ook waar!

Snelle levering en een uitstekend product in goede staat ontvangen.

Snelle levering en een uitstekend product in goede staat ontvangen. Ik hoop mijn project binnenkort te beginnen en de betonpoeren te installeren

Net dat beetje extra service

Beantwoorden vragen snel en kundig. Snelle levering en ook behulpzaam

Onze 'varkensruggen' werden de volgende dag al door een zeer vriendelijke chauffeur geleverd, top!

Onze betonnen varkensruggen werden zoals beloofd de volgende dag al geleverd. Wij kregen een zeer handige link waarin we aan konden vinken op welk tijdstip we een bericht wilden ontvangen over de aankomst van de chauffeur. 30 minuten van tevoren of bijvoorbeeld 45 minuten van tevoren enz. De varkensruggen waren bij deze webshop ook heel goed betaalbaar in vergelijking met andere webshops. Top!

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ