Snel netjes

Heel blij mee, Had een kleine bestelling. Was vlot geleverd!

Zeer snel

Vriendelijk en zeer behulpzaam alsook een zeer snelle en goede levering!

Kreeg wat ik besteld had en keurig bezorgd.

Super snel geregeld!

4 betonpoeren besteld. Volgende dag geleverd!

Uitstekende ervaring!!

Prima geregeld!!

Fijn bedrijf om bij te bestellen!

De zending kwam een dag later dan gepland wegens drukte, maar dit werd netjes gecommuniceerd. Producten werden netjes verpakt afgeleverd.

Goede producten, mindere service

Netjes optijd bezorgd, compleet en intact. Niks op aan te merken. De klantenservice daar in tegen is om te janken.

Alles was op tijd! Tot de deur bezorgd

Alles was goed!

Alsof je aan het loket staat.

Gewoon doen wat er van je verwacht wordt. Zie je niet vaak op internet. Voelt gewoon goed. Bedrijf met (betonnen) ballen.

Snel en goed

Keurig verpakt, prima lwvering

Tiptop in orde.!!!

Keurig en echt snel afgeleverd. Betondingen zien er uitstekend uit. Ff sjouwen en doel bereikt

De chauffeur bezorgde de zware betondingen met heel veel liefde

De chauffeur bezorgde de zware betondingen met heel veel liefde

goed, snelle levering

Goede ervaring door de snelle levering en gebruiksvriendelijke website

Topbedrijf

Alles is eenvoudig. Supersnelle reactietijd. Voorkeur voor leveren doorgegeven. Alles gepersonaliseerd. De extra mile.

Goed en mooi product

Het product voldoet aan onze wens. Ziet er netjes uit en niet te veel luchtbellen in het beton. Goed qua gewicht zodat het ook handelbaar is. Materiaal voor het op te hangen netjes apart verpakt. Verder een snelle levering en goed verpakt. Kortom we zijn tevreden

Snelle levering!

Snelle en correcte levering en een goede prijs/kwaliteit. We zijn blij met de stapelblokken.

Top service, afspraak is afspraak

Alles was top van bestelling tot levering!

Snelle en goede levering Goed product

Goede prijs en makkelijke site

Alles klopt. Goede prijs, alle opties en snelle levering. Een tevreden klant hier!

Als voorgehard beton

In elk van de zakken beton zaten reeds uitgeharde stukken, zo groot als bakstenen. Ik heb er een monument van gemaakt, zodat ik nooit meer hier bestel.

snel en netjes

Snelle en duidelijke communicatie. Levering netjes en volgens afspraak thuis bezorgd

Vriendelijk,behulpzaam,komen afspraken na.

Goede service, alles netjes verpakt,

Top service maar bedenkelijke kwaliteit beton

Bestelling via website verliep absoluut vlekkeloos, levering binnen 2 werkdagen was top. Bij de verwerking van de L-elementen bleek al snel dat we de blokken met de meeste voorzichtigheid moesten behandelen, 1tje brak al snel doormidden zonder veel manipulatie van onze kant, zou absoluut niet mogen. Bij het verwerken bleek ook dat 1 element al snel 1 ganse cm breder was dan de rest, zou allemaal niet mogen…

Vlotte vriendelijke levering. Enkel spijtig dat jullie de hoeken L vormen, van de betonblokken niet hebben.

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ