Snel, goed en persoonlijk

Snelle en originele communicatie, snelle levering.

Kwaliteit ok, levering ondermaats.

Bedankt voor het product, de afwerking en kwaliteit was volledig in orde. Maar...de aflevering mag gebeuren op een fatsoenlijkere manier. De chauffeur heeft het pakket van 1200kg afgezet op het voetpad, omdat hij de 200 meter over een verhard pad naar onze achtertuin niet wou doen met zijn pompwagen. Daardoor hebben wij, twee zestigers deze vracht zelf handmatig naar onze tuin moeten brengen. Tijdens de renovatiewerkzaamheden van onze tuin zijn er tientallen leveringen gebeurd langs deze verharde weg. Dit vinden wij echt niet kunnen.

Snelle levering, mooie producten en netjes geleverd

Snelle levering, mooie producten en netjes geleverd

Vriendelijke service en super snelle levering

Volgende dag meteen geleverd!

Snelle en correcte service!

Persoonlijk en bovendien grappig ook! ‘Die (bet) ondingen zijn loodzwaar’ Bedankt voor de balpen en het blokje papier.

Super service!

Op tijd ( met tijdsindicatie) geleverd. Met grote zorg verpakt tot in de tuin geleverd ,naast het huis. Leuke attentie erbij ( maakt het wel persoonlijk compleet)

Top!!!

Alles klopt!

zeer goede communicatie

vlotte communicatie over de beschikbaarheid van de materialen met zeer vlotte leveringen

Goed, dus indien nodig zal ik zeker weer bestellen bij betondingen!!

Heb 4 en een halve ster gegeven daar er altijd wel iets te verbeteren valt. Echter denk ik dat betondingen hier niets aan kan doen, maar wel iets voor de transporteur. Mijn bestelling kwam 2 uur later dan de aangegeven tijdsbalk. 1 uur marge wordt aangegeven, maar als het dan toch langer duurt dan zou het fijn zijn als je hiervan op de hoogte wordt gesteld. Gelukkig is het voor mij niet zo'n grote euvel, aangezien ik de werkzaamheden zelf doe. Maar kan begrijpen dat het voor andere lastig is als ze hiervoor mensen in huren. Anders zeker de volle 5 sterren.

Positief

Snel en goed geregeld

Heel goeie service

Goeie service

Snelle levering, prima producten en goed verpakt!

Netjes en naar verwachting precies zoals ze ook op de site vertellen.

Doen wat ze beloven

Eenvoudig bestellen, snellere levering dan gezegd/verwacht. Top!!

Super snelle levering,zeer behulpzame chauffeur en medewerkers

Correct en duidelijk

Bestelling goed gecommuniceerd en geleverd

Makkelijk bestellen op de website, ik werd goed geholpen via Whatsapp met de juiste artikelen vinden. Er werd snel geleverd. Het pakket was netjes ingepakt en de producten zijn helemaal in orde. Kortom, niks te klagen!

Netjes op tijd geleverd

Zoals bekend alles niet op voorraadt, maar wel geleverd binnen de aangegeven productie tijd.

simpelweg super

door de turbo-snelle levering konden we nog sneller aan de slag

Snelle en accurate levering

De bestelling online liep vlot en gebruikersvriendelijk. Levering was goed te volgen en netjes afgeleverd.

Produkten netjes verpakt en correct geleverd vriendelijke bezorger

heel vlug gelevert

Diverse malen gebeld ivn informatie prima geholpen door de danes

Snelle levering, goede prijs en topproducten.

Prima levering. Zoals het hoort.

Prima.

Snelle en keurige aflevering