Snelle levering, goede producten

Wat een mooie site en perfecte service! Bestellen vaker bij hun nooit problemen gehad

Supersnelle levering.

Makkelijke webshop, snel geleverd, producten zonder transport schade ontvangen.

Klant vriendelijke website en medewerkers.

Was de 1e keer dat ik daar een product bestelde via internet. Vooraf eerst informatie ingewonnen via telefoon. Medewerkster was deskundig en dacht mee met klant.

Snelle levering; netjes afgehandeld!

Snelle levering; netjes afgehandeld!

Snel gevonden en vlot geleverd

Allemaal goed geregeld

Betondingen is niet de goedkoopste maar het is wel allemaal prima geregeld. En service ook een 10, ze schuiven het zo in je auto of busje! Alleen eruit halen moet je zelf doen haha en dat valt niet mee met betonblokken van 87 kg. Maar het resultaat mag er zijn. Mooi en handig tuinornament van gemaakt voor het haardhout. Aardige en klantvriendelijke mensen, prima geholpen! Aanrader? ...Jazeker!

Snel deskundig en goed spul

Snelle afwerking en goede bezorging

Niks op aan te merken.

Vlotte levering.

Perfect op tijd geleverd en netjes verpakt.

Super geregeld

Mooie site en makkelijk bestellen

Bedankt voor de snelle levering. Top

Levering absoluut onvriendelijk

Chauffeur belde ons op dat levering niet kon gebeuren op ons adres. Fijn smalle oprit, akkoord. Maar er zijn andere mogelijkheden, hij was in bezit van een elektrische transpallet. Zo moeilijk doen tegenover de telefoon, maar hij kon het perfect zelf oplossen!

De afdekkers zitten veel gaatjes in slecht afgetrild.

De water holen waren niet strak de hoeken waren zeer ruw ik en de klant waren teleurgesteld

Super website, bezorging en producten

Ruime keuze en creatieve ideeën wat je met de betonproducten kunt doen, snelle levering door behulpzame chauffeur.

super

gewoon super had problemen met de bank kon betaling niet doen gebeld en er is gelijk een linkje gestuurd zodat het als nog kon en de bestelling die dag nog weg kon en alles netjes en correct ontvangen dikke duim omhoog

Snelle levering en kwaliteit spullen

Snel en goed verzorgd geleverd keurige volgens afspraak afmetingen kortom we zijn tevreden

lekker snel en correct

Lekker snel en correct

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering

Hele nette en snelle service

Ik kende jullie bedrijf nog niet, maar heb deze bestelling als zeer prettig ervaren. Een snelle levering (binnen 1 dag) en keurig netjes verpakt met een klein persoonlijk tintje. Dit soort dingen maken voor mij het verschil of bedrijven echt “feeling” met de klant willen hebben of niet. Het enige wat ik mee wil geven, en ik weet niet of dit bij jullie ligt of de transporteur, maar let ook een beetje op jullie chauffeurs. Ik merkte aan de chauffeur dat hij behoorlijk onder tijdsdruk staat. Ook zij behoren tot de keten van het leveren van een mooi product.

Super snelle levering

Fijne leverancier!

Snelle levering, goed te bereiken!

prima service

persoonlijke behandeling, goede aanlevering

Tevreden over producten en levering

Goede service snelle afhandeling

Goede service, goed contact, nette afhandeling

Geleverd volgens afspraak goed bedrijf aanrader

Snel en goede service

Snel en goede service