Zeer goed contact en levering

Gewoon prima

Makkelijke bestelling, prima prijs. Goede communicatie tav bezorging. Helaas aflevering niet op plaats waar ik t graag wile hebben doordat electrische palletwagentje wel erg lastig te manoevreren tav oprit en heel kleine drempeltjes.

Alles helemaal prima

Communicatie, snelle levering tot in de tuin en product: alles helemaal prima. Ik ben dik tevreden met de service en de fietsaanleunbeugels!

Goede service, communicatie en levering.

Goede snelle service, communicatie en levering. Een echte aanbeveling om zaken te doen met betondingen. Geen woorden maar daden voor een scherpe prijs.

Geweldige en snelle service en goede kwaliteit!

Geweldige en snelle service en goede kwaliteit!

Gewoon goed

De bestelde bankjes zijn binnen de werkdag geleverd. Goed verpakt en gebracht door een zeer meewerkende chauffeur met veel geduld. Erg blij met de producten en het bestel/ aflever proces

Alleys netjes geregeld ook Verwoerd op tijd

Uitstekend!

Netjes, snel en goede communicatie!

Prima ervaring met deze firma. mooie strakke producten, nette levering, correct op tijd. kortom een aanrader voor een ieder die in dit segment op zoek is naar betonproducten.

Gewoon goed

Bestelde artikelen zijn snel en zeer goed verpakt aangekomen!

Goed product en hele service

Op internet deze winkel gevonden, vanwege de vele goede recensies besteld: 2 zakken Franse houtsnippers. Het contact was vanaf het begin supergoed. Mijn verzoek om het in de voortuin te plaatsen bleek niet mogelijk (begrijpelijk, ik had niet begrepen dat er handmatig werd gelost), maar dat werd gelijk aangegeven. Ik heb vervolgens een andere plek aangegeven. Ik was niet thuis op het moment van leveren, maar de vervoerder heeft de instructies perfect opgevolgd. De grote zakken stonden op de (nieuwe) aangegeven plek. Daarnaast op de afgesproken dag geleverd en ook handig dat je via de link kan zien in welk tijdsblok er geleverd wordt. Super! Als ik nog iets nodig heb, kom ik weer op de site kijken.

prima snelle levering

prima levering, overzichtelijke site.

Vriendelijk geholpen

Ondanks mijn late aanmelding voor Hemelvaartsdag stond bestelling keurig klaar vrijdagochtend. En werd met uiterste precisie keurig in mijn auto geparkeerd.

Hier kon ik nog bestellen wat overal al was uitverkocht

Breed assortiment, en op de afhaal locatie snel en vriendelijk geholpen door jonge dame die met me meeliep naar de bestelling. Gewoon goed geregeld!

Snel en netjes geleverd

Kleine bestelling gedaan. Keurig snel geleverd. Vriendelijke chauffeur.

Zeer behulpzaam Goede service / Netjes verpakt Prijs / kwaliteit verhouding staat in verhouding Snelle levering Zeker een aanrader!

Snelle en nauwkeurige levering.

Met name enthousiast over de aflevering in de achtertuin, en op vriendelijke wijze. Dank aan de vervoerder.

Product precies naar verwachting

Het ziet er uit als een leuk bedrijf. Met deze reden hier gekocht. Het product voldoet aan de verwachtingen en is niet duur.

Super klant gericht

Ik had betonnen poeren besteld maar had ze niet nodig afbesteld en binnen 2 dagen geld terug gestort super netjes top

Prima en snel

Na twee werkdagen al binnen en keurig bezorgd

Supersnel en uitstekend.

Productbeschikbaarheid en supersnelle en geweldige levering. Dank u

Alles perfect

Bestelling perfect Levertijd zoals afgesproken Op tijd zoals aangegeven volgens mail Vriendelijk en correct M.a.w. alles perfect

Goed maar niet perfect !

Zichtbare beschadiging bovenaan aan één van de betonmoeren.

Gezellig bedrijf met een snelle service.

Goede kwaliteit, snel in huis, nette prijzen. Ik ben zeer tevree...

Ik heb een brievenbus besteld,en die was er eerder dan we hadden verwacht,superrr

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ