Geweldig!

Zeer gemakkelijk bestellen, duidelijke website, om 14.30 uur besteld, de volgende dag om 08.30 uur geleverd! Ook de complimenten voor transportbedrijf v. Doesburg!

Alleen stond de bestelling die ik gedaan had niet klaar, op de bon 4 stuks maar maar een op de pallet. Duurde best lang voor hij kompleet was, dat terwijl er gezegd was dat hij klaar stond. Verder is die app service super.

Super snelle levering. Het enige jammere is dat het niet op de plaats gezet kon worden die wij wilden. Het zou mooi zijn als ze bij de levering een kooiaap bij zich zouden hebben. Maar verder hartstikke tevreden

Snelle levering, zoals beloofd

Snel, goedkoop en geweldige service...

Ik was op zoek naar een eenvoudige manier om een aantal opsluitbanden te bestellen. Zelf halen bij de doe-het-zelf-zaak was een idee, maar met het gewicht van 30+ banden eigenlijk een te grote onderneming. Toen kwam ik betondingen tegen. Goed geprijsde producten maar ook zéér aantrekkelijke bezorgkosten. Op de afgesproken dat kwam er een zeer vriendelijke chauffeur die de materialen heeft opgeleverd en zo vriendelijk was om net een paar meter extra te lopen om het verwerken ervan net iets makkelijker te maken. In één woord geweldig en ik start de volgende keer mijn zoektocht zeker weer bij Betondingen

Helemaal top

Het bestelde product voldoet 100% aan de verwachting. Prijs is zeker concurrerend en de bezorging vlotjes. Helemaal top dus

Top!!

Ruim assortiment en snelle levering!!

Duidelijk bestelproces, levering volgens afspraak

Bestellen verliep vlot en is duidelijk. Afhandeling van de bestelling geheel volgens de gemaakte afspraken. Prima Prijs/Prestatie verhouding.

tevreden

gemakkelijk te bestellen , snelle levering , als ik nog betondingen nodig heb bestel ik ze zeker bij betondingen .

Zeer snelle en duidelijk service

Duidelijk aanbod, snelle en klantvriendelijke service

Eenvoudige bestelprocedure en snelle levering

Gewoon geweldig. Makkelijk te bestellen en een vliegensvlugge levering.

uitstekend

Correcte levering, snel, vlot

vlot kunnen bestellen, vlotte levering, TOP !

Een aanrader, vlotte bestelling, vlotte levering. Voor herhaling vatbaar!

Goede service en snelle levering

Werd goed op de hoogte gehouden over de staus van de levering. Weer netjes afgeleverd in de achtertuin

Levering volgens afspraak zoals omschreven op de site

Levering optijd en goed verpakt Gezaagde maten zoals opgegeven.

Snel, goed en compleet!

De enorme vrachtwagen werd buiten de straat geparkeerd en met de steekwagen werden alle bestelde materialen op de juiste plek gezet. Fijne snelle service.

Makkelijk besteld en snel in huis. Goede en duidelijke service

Moet het product nog verwerken, dus kwaliteit kan ik nog niet beoordelen.

Stipte en snelle levering van de gevraagde produkten

Telefonisch contact goed, goederen volgens afspraak snel geleverd.

Uitstekende service en levering

Uitstekende service en levering, heel blij mee!

Ze leveren wanneer het hun uitkomt

Met producten die niet tegen water kunnen wanneer je deze niet direct gebruikt wil je dat je eerst verneemt wanneer het geleverd wordt zodat je afspraken kunt maken. Nu kan ik al het beton weggooien als ik thuis kom.

Top, alles volgens afspraak, afgeleverd op de gevraagde plek.

Zie boven

Levering en producten zijn ideaal uitgevoerd

De Levering werd uitgevoerd zoals afgesproken, iets vroeger geleverd dan gezegd zelfs en mooi geplaatst waar wij het wouden. De Producten in ideale staat, niets op aan te merken.

Betondingen.nl heeft mooie producten. Ook snel geleverd, alleen eerder op de dag dan ik had verwacht hahaha.

Zie hier onder

Vertrouwelijk gevoel vanaf begin al, en goed afgeleverd top. Mvgr Richard v/d Leij

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ