makkelijk bestellen, uitgebreid assortiment, snelle levering. enige kritiekpunt: chauffeur belt mij voor levering terwijl ik duidelijk tel en naam van sitemanager had doorgegeven.

Zoals afgesproken de volgende dag bezorgd.

U elementen waren keurig verpakt en heb nu een leuke buiten keuken die staat te pronken!

Alles op tijd geleverd en een goed telefonisch contact

Alles op tijd geleverd en een goed telefonisch contact

Een heel positieve ervaring

Ik ben zeer tevreden van de aankoop van muur afdekstenen die zwart gecoat zijn Betondingen is de enige die dit maakt en de service is echt top Ik kan betondingen echt aanraden

Goed, snelle levering en duidelijke website

Prima! Ook snel telefonisch contact mogelijk. Een zeer duidelijke en eenvoudige website.

Op tijd afgeleverd

Goede kwaliteit prijs verhouding

Mooi materiaal en op tijd geleverd

Mooi materiaal en op tijd geleverd

super snel en goed geregeld

Ging snel en netjes chauffeur was ook top

Mooie producten en goede service

Product snel kunnen vinden op de website. Snel antwoorden en duidelijke instructie voor het ophalen. Vriendelijke bediening.

Vlotte en snelle service.

Ik heb mijn pakket goed ontvangen en wil jullie nog eens extra bedanken voor de snelle en supermooie service!! Ben er supertevreden mee.

Snel besteld

Snel kunnen bestellen en nog sneller geleverd.

Snelle levering en goed produkt

Komen afspraken na. Snel geleverd.

Top levering

Top levering

Overzichtelijke website en snelle levering

Helder duidelijke website, snelle levering van materiaal van goede kwaliteit. Misschien als tip, uitbreiding van de producten.

Geweldige producten en snelle levering.

Ruim assortiment en zeer goede producten. Kom hier zeer zeker weer een keer terug.

Alles wat we nodig hadden was er en er werd snel geleverd

Zoals iedere leverancier zou moeten zijn

Kan menigeen een voorbeeld aan nemen

Uitmuntend!!

Heel behulpsaam

Superrr service

Vrijdagmorgen besteld,zaterdagmiddag geleverd

Top met topservice

Niets aan toe te voegen

prima service

top kwaliteit en perfecte aflevering

Super snelle levering. Keurig netjes bezorgd. Wij wonen in een rijtjeshuis maar de bezorger bracht de bestelling via de gang achter ons huis tot aan de poort met een steekwagen.!

snel en correct

snel en correct

Zeer mooi aanbod van betonproducten en snel geleverd

Betondingen heeft een uniek aanbod van producten. Ik had wel 15 verschillende leveranciers gezocht, maar geen had de exacte producten die we zochten. De klantendienst was zeer behulpzaam maar maakte toch schoonheidsfouten: aanrekenen van transportkosten terwijl het bedrag hoog genoeg was voor een gratis levering (was na contact direct opgelost), de nieuwe aangekomenvoorraad wordt niet steeds direct bijgevuld op de website waardoor je niet online kan bestellen. De meest belangrijke verbetering die men kan doorvoeren is het kunnen opgeven van een gewenste leveringsdatum in een apart veld. Voor een klein pakje maakt het niet uit wanneer de levering komt, maar voor een groot pak beton dat men op het voetpad plaatst is dat wat anders. Wij waren niet vertwittigd en dus niet thuis en de plaatsing kon pas 1 week later. Gelukkig geen probleem met de politie. Men had de leveringsdatum in een opmerkingsveld gezet, maar blijkbaar heeft men daar over gekeken.

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ